Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to může být tupky na pate?

Od: dksjd odpovědí: 9 změna:
Mám tohle na patě, ale když ji zvednu, zmizí to. Nevíte, co to je?
Děkuji za odpověď

Co to může být tupky na pate?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to zmizí po zvednutí paty, tak je to záhada. Máte dojem, že se to zvednutím paty vstřebá a potom se to znovu projeví? Bolí to (na dotek)? Svědí to? Jak to máte dlouho? Zdravím!

doplněno 14.06.20 21:18:

Vyloučil bych, že to samo mizí - spíše to potom nevidíte, když na noze stojíte. Netroufám si určit problém, ale třeba je to tukové nebo jen z tepla. Nemyslím si, že by to bylo závažné, ale sledujte to (a potom při zhoršení na kožní).

sidjs
hodnocení

Vůbec to nebolí, všimla jsem si toho až dneska, když jsem seděla bez ponožek na zemi. Jinak jsem si toho nikdy nevšimla. Je to tam jen když položím nohu na zem, jinak ne. Nesvědčí, nepálí vůbec nic. Jen je to takové vystouple.

liska5
hodnocení

0x

Bolí to? Svědí to? Je to tvrdší, než okolí? Máš to na obou nohou? Nezměnilas obuv?

Že by se Ti začínala tvořit kuří oka nebo bradavice? Je to oblast chodidla, která souvisí s pánví, s její spodní částí.

djxjs
hodnocení

Na obou, nic jsem s obuvi nedělala.

liska5
hodnocení

0x

Co když to je normální a bylo to i dřív, jen jsi to nevnímala? Při opoře nohy se ta trochu odkrví a na té "tlustokožné" patě pak jen prosvítne pár teček, protože dřív ta kůže byla tenčí...

djdd
hodnocení

Když na to zatlacim, tak to trochu praska
liska5

Nezbývá než počkat, jak se to vyvrbí. Paty promazávejte, masírujte, to nožkám svědčí.

djdkd
14.06.20 22:58
hodnocení

Dekuji

hodnocení

0x

Možná začínající bradavičky? Ale ani to nemusí být, počkala bych asi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]