Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je mi 65let a mám problémy s náhradou chybějících zubu. Horní zuby mám celkově dobré taky již některé chybí ale nejsou uvolněné. Ale na spodní čelisti mám mám pouze 8 zubu vedle sebe které začínají jako celek být uvolněné. Vyrobili mi na spodní čelist protézu na sundání ale po více upravách v laboratoři mi při jídle bolí dásně. Kromě jiných léku ale beru warfarin v tabletách. Jaké jsou možnosti náhrady zubu v mém případě? Mám obavy že přijdu postupně na spodní čelisti o zuby. Ale taky cenově oprava atd? Děkuji.
Chodíte na dentální hygienu? Mohla by pomoci proti vypadávání zubů. Můžu doporučit. Mi dentální hygienistka zachránila zuby, doporučila vhodné mezizubní kartáčky, poradila správnou techniku čistění a odstranila zubní kámen, který přispívá ke kazivosti zubů. Obvykle se chodí 2x za rok. Cena kolem 1000-1500kč podle délky ošetření a zakoupených meziz. kartáčků.
Používáte mezizub. kartáčky? Není to hloupost, fungují dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.