Dobrý den.Chtela bych se zeptat na to jak se člověk může bránit proti nesmyslnym atakům vedoucích.Navic tam je zaměstnaná důchodkyně.ktera bere plat a důchod a ještě po zaměstnancích neustále "vyjíždí."
Dost mě zarazila ta důchodkyně, která bere plat. Co by měla asi za práci brát? Brambory? Myslíte si asi, že důchodkyně má svůj důchod a do práce chodí zadarmo a jenom proto, aby se mohla hádat? Svatá prostoto! Kdybyste byla Vy v důchodu, chodila byste dál do práce jen tak pro radost a platu se zřekla? To potom klobouk před Vámi dolů.
Popište ataky vedoucích. Je jich asi víc, kteří Vás štvou. V čem ty jejich ataky spočívají? Chtějí po Vás nějakou práci? Neděláte něco špatně, neopravují Vás? To je důležité napsat. Pokud má víc lidí něco proti jednomu pracovníku, asi nebudete něco dělat dobře. Zkuste se zamyslet, nebo to sem napište, čím Vás všichni iritují. Pak budeme vědět víc. Jaga.
Já si stěžovala na personálním oddělení. A že bych chtěla přejít na jiné oddělení. Ještě mě jinam nedali, ale je tam dusno. A taky ženská před důchodem to dělá. A ostatní se jí bojí. Dusí mě a ponižuje a druhá se přidala. doplněno 13.06.20 09:27: Moje máma říkala, že takhle hrozný vztahy dříve, před 40 lety, nebyly jako v dnešní době. Ženské jsou potvory, jak jich je více pohromadě. A někdy stačí jen jedna "svině" a ostatní se přidají.
janm*
No to nejsou potvory jen ženské, taky jsem to zažil, naštěstí jsem již přeřazen. Zajímavé je, že většinou "škodí" ti, jejichž práce za moc nestojí, ale chodit donášet pomlouvat, zkrátka člověka jakýmkoliv způsobem "zdiskreditovat" to jim jde velmi dobře.
Teorie je jedna věc, praxe jiná. V mnoha případech totiž nelze dokázat šikanu. Chybí důkazy. V dalším případě se k tomu nadřízení staví laxně, ignorují nebo i podporují. A často odborná rada zní: pokud se vám to nelíbí a nelze s tím nic dělat, máte dvě možnosti. Ignorovat, nebo odejít. M.
Bránit se samozřejmě můžete - ovšem záleží na tom, čemu říkáte "nesmyslné ataky vedoucích". Oni to totiž mohou vidět jinak. Nedávno se tu jedna slečna cítila dotčená, že po ní nadřízená chce, aby pracovala...
Tak na ni vyhrabejte nějakou špínu a naznačte jí, že to víte. Nebo si ji zkuste nějak zavázat. Na pitomce se musí chytře. Nejspíš si myslí, že sedí na pevné židli. Tak ji trochu rozkývejte a třeba uvidíte obrat v chování o 180
corrona
Také dělám práci kde berou důchodce, byla jsem přeřazena kvůli tomu že nesmím dělat noční a paní které je 75 let si tady hraje na sefovou. Nejdříve na mě ůtočila že jí kradu směny, má jich pravidelně 13 po 12 hodinách , snažila se mě vyštípat a navádět proti mě kolegy. Vše co jsem udělala a udělám je špatně. Nikdo ji tam nemá rád a stejně je tam. Přitom další kolega je také v jejím věku a je moc hodný, to je prostě v lidech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.