Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad práce, škola

Od: mirca* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

ráda bych se zeptala... právě dokončuji střední školu a čeká mě poslední zkouška a poté bych měla dostat výučák. Mám v plánu jít na další školu (střední školu s maturitou) a před pár dny jsem dělala příjmačky a myslím si, že mě příjmou. Ale nevím jak teď po škole, zda-li se musím na ty dva měsíce přihlásit na úřad práce pokud mě vemou na školu? Děkuji za odpověďi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
V případě, že jste letos řádně a úspěšně zakončili střední (SŠ, SOU) či vyšší odbornou školu, pak máte status studenta až do 31. 8., a registraci na úřadu práce tak do této doby řešit nemusíte. seznamskol.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]