Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to chodí ve fast foodu?

Od: howisitgoes odpovědí: 9 změna:

Jak to chodí ve fast foodu? Přijdu, pozdravím, řeknu objednávku, zaplatím, oni mi dají na účtence nějaký číslo a počkám tam někde bokem, než to připraví a řeknou moje číslo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Ano, dále dodržovat nařízení o odstupech, hygieně,je to tam v piktogramech a jak to dělají druzí.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

anebo ti to muze v mc donaldu prinest ke stolu, teda aspon v PL, tady nevim

howisitgoes
hodnocení

@mate59, @ jurajjuraj - děkuju :)

Ještě bych měla dotaz, pokud bych chtěla uplatnit slevu (na studentský průkaz ISIC fast foody nabízí různé slevy), "kdy"si o tu slevu říct? Přijdu, pozdravím, řeknu objednávku a řeknu "A prosím slevu na ISIC."? Aby to stihli započítat, než zaplatím?

jo, asi tak nějak

jurajjuraj*

tak to nevim, treba mcdonalds ( opet v PL ) ma appku kde jsou ruzne slevy, predpokladam ze v CR to bude taky , slevu kazdopadne hlasit pri pokladne hned po objednani, pred potvrzenim objednavky

jenda2*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

ha
Ne,jen chce předejít trapasu.
Já jsem poprvé a naposled v takové provozovně, slušně požádal o brčko a dostalo se mi výsměchu, že je přímo přede mnou a ať si ho vezmu:(
howisitgoes
hodnocení

Přesně tak, asi hloupá otázka, ale ve fastfoodu jsem už roky nebyla, tak bych ráda věděla, jak to chodí, abych nepřidělávala prodavačům práci...

jurajjuraj*

sice nevim co bylo napsano na tom smaznutem ale nic divneho na takovem dotazu nevidim, radeji se zeptam dopredu nez tam potom zmatkovat a zdrzovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]