Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stehy na rtu

Od: avik21 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, víte včera jsem byl na stomatochirurgii a řezali mi nějakou bouli na Horním rtů, měl jsem 2 stehy ale dnes mi jeden vypadl, je to moc brzo nebo je to tak normální?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Proč se ptáte tady? Zavolejte si na tu stomatologii. Pokud u Vás ordinují jen ve všední dny, tak někam, kde je lůžkové oddělení stomatochirurgie a je tam stále lékař. Případně na zubní pohotovost.

72mona
hodnocení

2x

Podle mne je to brzo. Stehy se dávají, aby se rána držela stažená a tak se i zacelila (bude malá jizva a dřív se to zahojí). Steh na jediný den nemá význam. Okraje rány se oddálí a jizva tak bude mnohem větší a může se déle hojit. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]