Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hniloba nebo infekce od potu

Od: ms* odpovědí: 7 změna:
Mohu dostat infekci nebo hnilobu od potu? Vytahovali mi dráty z ruky, tak jestli mi něco hrozí

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Psal jste v minulém vlákně, že máte na ruce obvaz ( právě z toho důvodu, aby se Vám do rány nedostala nějaká infekce). Pokud se ale hodně zpotíte, rána se může pod obvazem zapařit. To pak vypadá jako opruzenina. Je to bolestivé a může to být i nepříjemně cítit.

houbes*
hodnocení

6x
Pokud se budeš takhle chovat tak ti hrozí demence. Zajdi k lékaři ať ti rány vyčistí a převáže. Budeš v klidu, že jsi pro sebe něco udělal a budou se ti rány hojit lépe.;)

hodnocení

4x

Synovi před pár lety vytahovali dráty z klíční kosti, kterou si zlámal při havárii na fichtlovi. Všechno je v pohodě. Pokud jsem si všimla, zatím opravdu od toho nehnije. *ee*

Ale je fakt, že naposledy jsem ho viděla už asi před týdnem. :-D Jaga.

Babi, zvizitýruj to! Tejden je moc. Tady už jde o dobrou pověst rodiny.

12.06.20 12:03

hodnocení

3x
Ty s těmi dráty nedáš pokoj *smich*
Proč ses nezeptal lékařů?
Ruku ti jistě zavázali a tak by se do ní infekce neměla dostat.
A když dráty vyndali, tak to zašili.
Ufff, teď jsem se do toho zamotala :-D
Ne, nic ti nehrozí.

hodnocení

1x

Vyndavali mi pod narkozou železa z nohy. Druhý den jsem šla domů a přesně jsem se řídila tím, co mi řekli lékaři. Pak jsem šla za pár dní na vyndání stehů a zase jsem obdržela té rady, co mi řekl lékař. Nikdy jsem si s tím nedělala takové starosti, co se týká hniloby, ta u nás občas napadne bramboru, to je tedy smrad. Když hnije člověk, tak už je nějakou dobu po smrti. Infekce se může dostat do jizvy z nějaké špíny, když půjdeš kydat hnůj a jizvu nepřikryješ obvazem. Jestli jsi jinak zdravý člověk, kůže sroste velmi rychle a pak už se tam nic nedostane. A jinak u vás všichni zdrávi? Asi jo, jen mi dělá starosti tvoje hlava. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]