Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce jako řidič sanitky

Od: danos* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Uvažuji změnu práce a to jako řidič sanitky - rozvoz pacientů po vyšetření, operacích apod.. ( nejedná se o RZ ). Dělal a nebo dělá to prosím někdo?. Co tato práce obnáší?. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

houbes*
hodnocení

2x
Mám známého a vůbec si nestěžuje pořád mi říká pojď k nám. Až nebudu mít vyživovací povinnost na syna, tak půjdu taky. Budu mít o 5000 Kč míň než mám teď ale po povinnosti budu na tom tzv. Pořád stejně finančně. Takže za tři roky já se osobně hlásím ;) tím vám to doporučuji také.. jo a co tato práce obnáší? Flexibilitu a stou já nikdy neměl problém ;)
danos*
hodnocení

Děkuji za info, kolik si tam tak člověk vydělá teda?. Nenatahá se kamarád moc za celý den?.

hodnocení

1x

Brácha jezdí převozovkou už 6 let,vozí dialýzy,stařečky po kontrolách...Dvakrát vezl porod(to byly nervy :)),ale taky dvakrát přijel pro pacienta,na kterého se nedozvonil ,musel konstatovat smrt,i s tím se setkáte,Jinak občas víkendová služba,že jste na telefonu,ale je spokojen.Někdy najezdí denně i 600km,to když vozí do Ostravy nebo jinam,jindy jezdí jak se říká okolo komína,a ve dvě jde domů.Musíte k tomu mít zdravotní a porodní kurz,záleží jestli je ve vás kousek doktora...:)

danos*
hodnocení

Děkuji za info. To bratr jezdí převážně dvanáctky že?. Zastaví se vůbec za celý den a nebo je furt v terénu?

dvanáctku má jednou nebo dvakrát za týden,většinou jede dálkovou,takže je celý den v terénu..

No konstatovat smrt muze konstatovat jen doktor takze to prevozka neresi.
Ale abych jen nerypal tak obcas s necim pomuze prevozka záchrance. Kdyz je nekde treba vetsi proble a potrebuji prevazet do nemocnice. Maji majaky a obcas se tedy pouzivaji..i pri nejakem zhorseni stavu. Presna pravidla neznam.

No konstatoval ...prostě mu už nebylo pomoci,tak to oznámil příbuznému a volal záchranku,ale jinak máte ve všem pravdu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma řidič sanitky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]