Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze jit opet na neschopenku?

Od: katasen odpovědí: 5 změna:
Dobry den, mel jsem pracovni uraz a marodil jsem, pak jsem neschopenku ukoncil a sel do prace, bohuzel po ctyrech dnech jsem zjistil ze to neni ono, ten uraz. Chci se zeptat, zda jde jit znovu na neschopenku. Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli Vás lékař opět uzná práce neschopným, můžete marodit tak dlouho, jak to bude potřeba, dokud nevyčerpáte podpůrčí dobu. V těchto věcech rozhoduje výhradně lékař.

nov
hodnocení

0x

Pokud nemáte vyčerpanou celou podpůrčí dobu, můžete.

To je náš systém zdravotního pojištění Trvale opálení spolubčané dostanou invalidní důchod a někdo na ně musí vydělat. Mám po nezaviněné bouračce,čekám na operaci odloženou díky koroně a doktorku nezajímá jestli jsem práce schopen , jen to že mi končí podpůrčí doba ...

pajako

Jak dlouho jste marodil? Pokud šlo o nějakou delší pracovní neschopnost, měl Vás zaměstnavatel správně poslat k závodnímu Mudr. na mimořádnou lékařskou prohlídku.

katasen
hodnocení

Na tu prohlidku jsem od zaměstnavatele poslan ale jeste jsem tam nebyl. Marodil jsem 3 mesice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]