Dobry den, mel jsem pracovni uraz a marodil jsem, pak jsem neschopenku ukoncil a sel do prace, bohuzel po ctyrech dnech jsem zjistil ze to neni ono, ten uraz. Chci se zeptat, zda jde jit znovu na neschopenku. Dekuji
Jestli Vás lékař opět uzná práce neschopným, můžete marodit tak dlouho, jak to bude potřeba, dokud nevyčerpáte podpůrčí dobu. V těchto věcech rozhoduje výhradně lékař.
To je náš systém zdravotního pojištění Trvale opálení spolubčané dostanou invalidní důchod a někdo na ně musí vydělat. Mám po nezaviněné bouračce,čekám na operaci odloženou díky koroně a doktorku nezajímá jestli jsem práce schopen , jen to že mi končí podpůrčí doba ...
pajako
Jak dlouho jste marodil? Pokud šlo o nějakou delší pracovní neschopnost, měl Vás zaměstnavatel správně poslat k závodnímu Mudr. na mimořádnou lékařskou prohlídku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.