Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Pokud ji současné zaměstnání nenaplňuje a nebaví ji, nedivte se, že není spokojená. Ona potřebuje ten správný impuls a motivaci, aby zase měla chuť do života, energii a začala ji bavit spousta věcí.. Pomozte jí najít jiné zaměstnání. Promluvte si o tom spolu, co umí, co by ji bavilo atd.. Věřím, že když jí s tím budete pomáhat, najde nakonec to, v čem bude spokojená, v čem se prostě najde. Musíte jí říci, že možnosti jsou vždycky. Ona se upne k naději a probudíte v ní opravdu zájem o to, něco změnit ve svém životě. A když si najde něco, co bude dělat s chutí, nebude ve stresu a nešťastná. Třeba potřebuje jen trošku nakopnout, popostrčit, pomoct, aby sebrala odvahu..
Dobrý den, Vaše maminka je dospělá a pokud by chtěla něco změnit, tak musí sama. Vy máte možnost pro ní udělat třeba to, že ji budete pomáhat v domácnosti (úklid, nákup, vaření) a tím ji odlehčíte od starostí a fyzické námahy. Taťka nepomůže? Zdravím!
Kdyby chodila na jazyky, tak teď nejspíš učí. A v souvislosti s koronou jsou stejně tak vyčerpané učitelky. Jednu takovou mám v rodině. Učí poloviční počet žáků, pak dělá přípravy a opravy asistentce, co za ni učí druhou půlku, jelikož měli určené počty na místnost. A protože některé děti dál zůstaly doma, tak přes počítač bylo třeba vysvětlit látku ještě jim.
Jestli je pokroucená a bolavá, tak nějaké cvičení, kde příjde na jiné myšlenky. A ven na vzduch. A až bude po koroně, tak na taneční pro dospělé...
Pokud někoho strašně nebaví matematika, tak v ní vůbec nevyniká. Takže to co píštete, si odporuje. Já mám pocit, že jste ta samá osoba, která zde psala, že je její matka jako mamut tlustá a že funí a tak dál. Stejný styl psaní. Navíc píšete, že jejím koníčkem jsou jenom taneční. To Vaše matka navštěvuje v 48 letech ještě taneční? A nevykládejte, že je organizuje. Tak já vím co s tím. Přestaňte si vymýšlet, nebo si vymyslete něco lepšího.
Koníčkem je tančení, nikoliv taneční. Já si myslím, že pokud je nečím koníčkem pohyb, jakýkoliv, pokud zrovna nemůže vykonávat jeden, najde si druhý. Bez endorfinů vyplavených při pohybu nevydrží. Pokud se někdo pravidelně rekreačně hýbe, měl by umět zacházet se svým tělem a pokroucený nebýt. I od sedavé práce se vstává a i u sezení se může sedět na míči a bosou nohou válet ježka. Krom toho sebou může člověk ráno, po příchodu z práce a večer než jde spát plácnout na zem a tu páteř si srovnat. Třeba já dnes cvičila už 3x. V práci pár minut rehabilitace na karimatce, pak v kuchyňce dřepy než se mi ohřálo jídlo a večer hodinu jógy pod instruktorem. Já si zacvičím třeba i ve frontě u nákupního košíku, ať si lidi myslí co chtějí. Proč stát a jenom čumět několik minut, když si můžu ve stoje udělat pár cviků na zadek z kalanetiky nebo zcela nepozorovaně posilovat pánevní dno.
Jéžiš nojo, zase ten můj problém. Už jsem to zde vysvětlovala. Pekárna - lékárna, čočka - kočka, tančení - taneční, párek - dárek a tak dál. Moc se omlouvám, nedělám to naschvál. Já ty slova prostě vidím nějak jinak. A zrovna u této otázky jsem to celé četla několikrát a pořád jsem četla "taneční".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.