Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečné řešení otázky cikánské - kde stáhnu?

Od: bena* odpovědí: 16 změna:

Krásný den, chci se zeptat, zda-li někdo neví, kde by se dal stáhnout dokument s názvem "Konečné řešení otázky cikánské"? Předem děkuji za smysluplné odpovědi.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zkus se obrátit na švédskou Královskou akademii věd, kde jsou komise pro udělování Nobelových cen. Takový dokument, ve kterém by bylokonečně řešenítéto otázky by si jistě zasloužil N.C. v oblasti přínosu lidské společnosti... Kdo ví, možná, že tam leží někde v šuplíku...

jabraka*
hodnocení

1x

Nevím, k čemu ti to bude,ale aspoň článek:

nsec-88.org/...

JABRAKA

bena*
hodnocení

Zatím děkuji :)

Já mám na mysli dokument z dílny Národní strany a nějakých právníků, jak tenkrát byla reportáž v Událostech v regionech, vysílané každý pracovní den od 18:00 na ČT1 a ČT24, jak obvinili některé lidi z rasismu.

papene*

A pozeptat se přímo u zdroje Národní strany jsi zkoušel?;)

doplněno 12.04.10 08:34:

Není zač*placni*

bena*

Hm, zkusím. Díky;)

doplněno 12.04.10 18:16:

Jak tu píše Alf, tak stránky NS jsou mimo provoz. Ani nevím, jestli ta politická strana ještě existuje nebo jestli se už rozpadla...

alf*
hodnocení

0x

je to něco jako charta nebo několik vět - nikdo to neviděl, všichni jsou proti. Stránky NS jsou mimo provoz a tam kde to bylo uložené mimo je to také pryč.

doplněno 12.04.10 08:53:

oprava - ne všichni jsou proti ale správně "všichni" jsou proti.

bena*
hodnocení

Alfe, "všichni" jsou proti, protože se bojí říct svůj názor. Já jako svůj názor, zde, klidně napíši, snad mě neukamenujete *smich*. Já ten dokument nutně nepotřebuji, ale rád bych si jej přečetl, protože mě cikánská problematika zajímá. Já bych proti nim bych nic neměl, ale oni se musí přizpůsobit nám, ne my jim. Přiznávám, jsem rasista, tak to berte s určitnou rezervou (ty slova níže).

Tady je můj názor na cikány:

Všichni nás krituzijí, že u nás cikáni žijí v bídě, atd., ale já fakt nevím, kambychom měli ty cikány dávat, já bych musel mít třeba dynamit a prostě je odstřelit. Já nesouhlasím s jakoukoliv integrací cikánů po naší republice. Vyhodit to prostě do nějakýho ghetta s vysokou zdí a vostnatým drátě pod elektrikou po obvodě... někde za Ural nebo na Saharu. Mě by to bylo absolutně jedno, klidně ať si tam shnijou.

doplněno 12.04.10 19:11:

Proti slušným, přizpůsobivým cikánům nic nemám, i ten počítač bych jím spravil ;), ale co prostě s těmi nepřizpůsobivými?

lidka*

Beno, bezvadně radíte ohledně počítačů - to je bez debat. To, že jste rasista, to je také vaše věc. Ovšem měl byste lépe volit slova, abyste se sám tím nedostal na úroveň agresivních romských výtržníků. Vy s dynamitem a oni s kudlami - tím se určitě problém nevyřeší. A stále se ho snažíte na poradně prezentovat. Já doufám, že tato diskuze už nebude pokračovat, to na poradnu nepatří. *stop*

resl*

Souhlasím s lidkou! admine zastav benu on si tu léčí své komplexy.

bena*
hodnocení

Já jsem chtěl jen ten dokument... Já tady nebudu dělat žádné vlny...

Jak říkám, proti slušným, přizpůsobivým lidem nic nemám.

pravdomluvny*

beno a co sám se sebou? sneseš se?

alf*

já nemám rád nikoho kdo nedodržuje pravdila tedy jsem I rasista.

Ale pokud jsme u té menšiny mám i mezi nimi známé kteří mají úplně normální byt či dům, normálně na tři směny hákují, jeden dělá šefika v jedné velice známé firmě která je tahounem ekonomiky a chodí jen v obleku. Na tom dokumentu mě štve to že je nemožné ho prostudovat a udělat si názor ač bych to tedy extra nevyhledával, ani jsem do dneška netušil že existuje.

jabraka*
hodnocení

0x

Tento problém není problémem poradců zde.Nevyřešila ho staletí,ani stovky politiků.Je skoro lepší řešit otázku ,co dělat s plísněmi na nohou.

JABRAKA

chlamak*

Je lehci lecit nador na slinivce...

bena*
hodnocení

Ano, je tu tisíc důležitějších problémů než je tento.:)

Jak jste uvedl - plísně na nohou a další, i ty počítačové...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]