Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ví někdo jak to funguje v takzvaných call centrách nebo taky na zákaznických servisech...? Tam člověk volá pokud potřebuje poradit s nějakou službou nebo zbožím.
Zajímá mě práce tam, přesněji řečeno, jestli nějaký šéf může regulovat počet hovorů, které jdou na jednotlivé pracovníky?
Pracoval jsem v invii - +- pasivní call centrum.
Fungovalo to tak, že jsem seděl u počítače, se sluchátkama na hlavě, před sebou počítač a viděl kolik lidí je ve frontě na volání.
Ty si pak jednotlivé hovory bereš kdy chceš. Samozřejmě je nějaký limit, kolik jich musíš stihnout za hodinu/den/měsíc.
Hovory se nahrávají a pak nám je jednou týdně pouštěli na sezení a řekli co jsme udělali špatně, co dobře.
My měli provizi z prodaných zájezdů, u vás nevím jak to bude. Asi podle počtu odbavených hovorů.
Jinak je to lepší než pracovat v obchodě a doplňovat zboží, takže pokud jsi teenager nebo student, chápu. Jinak to asi není práce na delší dobu. Pak z toho půjde hlava kolem.
Nikdo vám počet hovorů regulovat nebude. Naopak čím víc hovorů vyřídíte, tím větší míváte plat. Sleduje se průměrná délka hovoru i délka práce po hovoru (pokud je po hovoru potřeba zpracovat nějaký požadavek), také kvalita hovoru, kdy si vaše hovory poslouchá nějaký vedoucí pracovník a hodnotí je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.