Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít dělat slam poetry?

Od: uuauu odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, už asi rok skládám slam poetry a zkouším si výstupy a přednes. Vždy jen doma, maximálně před kamarády, ale ráda bych si to zkusila i reálně před publikem. Problém je, že vůbec nevím, jak to udělat. Jak se prosadit. Upřímně by mě v tomto ohledu zajímalo i to, jak se prosadit třeba i ve standupu, ale tomu se osobně nevěnuji, spíš by mě to jen zajímalo.
Tím prosadit nemyslím "stát se slavnou," ale bohatě by stačily výstupy před lidmi někde lokálně. Jenže je tady to zrádné JAK. Vím, že třeba i v tom slamu bývají kvalifikace, ale tam se zase úplně hrnout nechci, určitě jsou tam zkušenější lidi a já ani pomalu nevím, jak se přihlásit. :D
Děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
hodnocení

3x

Takovým vyjadřováním a slovní zásobou bych se raději o nic před publikem nepokoušel.

hodnocení

2x
Začít můžeš tim, že budeš pokládat dotazy v češtině na které si lidi nemusí brát slovník aby pochopili na co se ptáš.
feka
Co je na otázce špatně? Mně se zdá napsaný dobře, tak nevím?
Jak začít ale taky nevím.
Normální člověk když čte slam tak si vybaví plechové chatrče v indii. Stejně tak bude koukat, když napíšeš žes musela poslat mesidž svýmu crushovi na tik ťak. Jestli chceš pracovat s poezií měla bys mít aspoň takovou slovní zásobu že dokážeš popsat slam poetry česky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]