Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
má mi přijít zásilka, která byla zaslána australskou poštu, dostala jsem track number (sledovací číslo), a to 18ti místné číslo, takže si nejsem jista, zda to bude doručovat naše pošta, ta tam většinou má daleko méně čísel a navíc to sledovací číslo začíná písmeny - nebo že by to přepsaly, až to dorazí do Čech, akorát posláno to bylo někdy 1.6.2020 a tam končí poslední zmíňka, našla jsem si to na stránkách Australian post, že se to poslalo a od té doby nic, kontaktovala jsem prodejkyni, a ta napsala, že další zmíňka bude, až to bude v ČR, spíš by tam přeci měl být zaznamenaný každý pohyb, nebo to stále leží v AU? Nemá tady někdo zkušenost se zásilkou, jíž očekával z Austrálie, jak dlouho to trvalo a jestli to vůbec doručuje i naše pošta třeba to půjde přes PDP nebo UPS - nevím. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.