Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám název kresleného seriálu nebo pohádky. Původ možná Francie, ale nejsem si jistá. Kreslené to bylo zhruba jako náš Rumcajz. Zhruba před půl rokem ji dávali ve Studiu kamarád na Déčku. Z příběhu si pamatuji jen tolik: Myslivec honil jelena s hezkým parožím. Jelen vběhnul do stavení staříkovi. Stařík ho chtěl od myslivce uchránit, tak ho nevyhnal. Myslivec doběhl ke stavení a zeptal se staříka, zda jelena neviděl. Stařík kývá hlavou, že ne. Myslivec se chtěl přesvědčit a vstoupil do obydlí. V jediné místnosti byla pouze skříň a na stěně visela trofej - jelení hlava s nádherným parožím. Myslivec se tomu podivoval, ale nakonec na léčku nepřišel a odešel. Stařík odsunul skříň, kde byly dveře do druhé místnosti. V té stál jelen s hlavou protaženou vysekanou dírou ve zdi do první místnosti. To byla ta trofej. Pomáhalo jim tam ještě nějaké zvířátko. Nevím, zda to byl pes či zajíc. To si už nepamatuji. Kdybyste někdo věděl název, uděláte mi velkou radost. Snažím se ho vygooglit už dlouho. Beznadějně. Děkuji všem.
Déčko má i starši archiv spustit.cz/..., ale nevím, jak moc zpátky, protože proklikávat se v něm je za trest. Ovšem jestli máte dost času a hodně o to stojíte...
Děkuji za nápad. To jsem se právě snažila - v rozmezí cca měsíce, ale nenašla jsem to. Teď už si přesně nepamatuji ani to rozmezí, že bych si sedla a zkusila proklikávat znovu. Pak jsem prošla skoro všechny francouzské animáky na ČSFD, taky nic. Myslím by mi byl schopen poradit někdo, kdo se zrovna na to koukal. Museli konkrétně tuto pohádku vysílat ve dvou časech - Studio kamarád mělo hlavní čas a myslím, že na Artu reprízu. Už nevím. I tak děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.