Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší komedie všech dob?

Od: filmy odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,
jaká je pro vás nejlepší komedie všech dob? Pouze jedna, žádné pořadí. Která to bude?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Podobná otázka už tu nedávno byla. Tam toho bylo dost.

To nejde jednu, každý má rád jiný styl humoru a i podle nálady vybírá.

Za mne dneska třeba: Copak je to za vojáka? nebo Jáchyme, hoď ho do stroje

hodnocení

2x

Někdo to rád horké!

jezevec*
hodnocení

1x

Muž z Acapulca

jofa*
hodnocení

1x

V mládí jsem se smál každé "kravině" ale s odstupem mnoha a mnoha let se zasměji jen našemu filmu "Mezi námi zloději" (1963). Tak typické pro naší společnost, že se musím smát jen si na něj vzpomenu. Jak prozíraví byli již tenkrát její tvůrci. Žádná "umělá" sranda, ale ze života.

hodnocení

1x

Velká žranice z r. 1973.

hodnocení

1x

Myslím si, že nedoceněná Pozor vizita!

hodnocení

1x
Vesničko má, středisková.
Viděl jsem snad stokrát a pokaždý se pobavím.

host
hodnocení

0x

Jen když jsme zdrávi, 1966, (fr. Tant quon a la santé), několik na sebe nenavazujících příběhů. Celé kino řvalo smíchy, doma se tak člověk nezasměje, jako v kině mezi ostatními lidmi.

Zásah v pravou chvíli, 1963 (brit. A Stitch in Time) nezapomenutalný pan Pitkin a spousta "gagů", něco jako druhý vlna dob filmové grotesky. Opět smíchy padal strop kina.

A samozřejmě němé grotesky, kde se hodně utíká, hodně se práší, kope do zadku,

hodnocení

0x

Nebožtíci přejí lásce (v originálu Avanti). V hlavní roli Jack Lemmon. S nezapomenutelným dabingem Vladimíra Brabce, Miloše Kopeckého a Hany Maciuchové.

bublik*
hodnocení

0x

Cukr, med a feferonka.

hodnocení

0x

Hoří má panenko. Homolkovi trilogie.

Prostě Šebánek je nejlepší :-D

liska5
08.06.20 22:21
hodnocení

0x

Světáci *smich*.

m123*
hodnocení

0x

U mě to asi není film, ale sitcom Dva a půl chlapa. Není díl u kterýho bych se nesmála.

houbes*
hodnocení

0x
Maléry pana účetního :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]