Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
hledám seriál, na který mi zbylo jen pár vzpomínek. Pamatuji si, že ho dávali v televizi, když jsem byl ještě malé škrvrně někdy v rozmezí let 93-98. Vím že to šlo ve stejné době, jako gumáci, knight rider a různé další podobné seriály, například mi z té doby zůstává v hlavě Planeta opic jako seriál? Nebo něco na ten způsob.
Bohužel si o seriálu pamatuji hrozně málo, v podstatě jen že byl nejspíš loutkový a že byl hororový. Pamatuji si, že buď jedna epizoda, nebo možná celé se to točilo kolem mlýna, a že když to začínalo, tak nějaký vypravěč četl takové filosofické řeči hlubokým hlasem. Pamatuji si scénu, kdy jede vůz s koňma a na něm myslím sedí ty loutky a ten vypravěč do toho mluví hlasem něco o smrti. Pamatuji si poměrně jistě, že to mělo krátký formát, tak deset minut. Nejsem si úplně jistý, jestli to bylo černobílé, možná ano.
Vím poměrně jistě, že to asi neběželo samostatně, ale byla to součást nějakého jiného bloku, něco jako magion, nebo takový podobný pořad, kde dávali tuším různé další věci. Ale možná to taky beželo před zpráváma, hm. Mám pocit že to nebylo úplně pro děti.
Zkoušel jsem už několikrát hledat všude možně, procházet různé žebříčky s československými loutkovými filmy a seriály, ale možná si to prostě pamatuji blbě, nebo to možná nebylo československé, ale třeba německé.
z vašeho pipisu mne napadl Čarodějův učeň csfd.cz/...
ale to je spis film, nevim jestli to dali i jako serial a depresivni je to dost ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.