Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odměna v práci při uzavření účetního období

Od: lolipop odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Ve smlouvě mám napsané, že mám nárok na 12% na odměnu. Kdy se tato odměna dává?

"Přesná částka této motivační složky bude závislá jak na odpracované době během jednoho účetního roku, výsledcích celé společnosti, tak i na Vašem osobním ohodnocení."

Z věty uvedené ve smlouvě vyplývá, že na konci účetního období, to znamená, na konci března, dubna. Je červenec, za chvíli mi přijde květnová výplata, jestli nebude povýšena o odměnu tak nevím. Nebo se to dává v období "ročním výročí" nástupu do firmy?

Je ok se na to zeptat vedoucího? Aby si nemyslel, že mi jde jen o peníze, ale bylo mi to slíbeno a mám to ve smlouvě. Kolegů se zeptat nemůžu, všichni jsou externí a odměnu nedostávají.

Naše firma nebyla omezena koronou a nemá finanční potíže. Jedná se o cca 30 tisíc, není to málo, proto mě to zajímá. Kdyby to bylo 5 tisíc tak se neptám a čekám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolipop
hodnocení

pořád aktuální

krtek6
hodnocení

0x

samozřejmě, že je OK se zeptat vedoucího...nechodíte do práce primárně pro zábavu, ale pro peníze za práci:) když se něco slíbí, tak se musí dodržet...byť...u nás se říká..."slíbené nejdýl vydrží"*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]