Nejste přihlášen/a.
Myslím, že si z nás tady děláte srandu.
Píšete: "Každá ženská se ráda podívá na pěkný mužský zadek.!
O něco níž ale přiznáváte, že máte 150 kg. Pokud nebalamutíte, pak nemáte pěkný mužský zadek, ale leze Vám z kalhot kupa tlustého ovaru. A která ženská by se na to ráda dívala? Já bych si v tu chvíli představila nanejvýš domácí zabíjačku!
Pokud ho chcete ukazovat, měl byste ho mít vysportovaný a ne jak bečku sádla tekoucího z gatí.
Myslím, že ženy lze zaujmout jinými přednostmi, třeba hlavou, myšlením, mozkem. Pokud ho tedy máte. Jinak Vám opravdu zbývá jen opuchlá zadnice. Dost málo, nemyslíte? Jaga.
Dobrý den, státní policie (nebo městská) to zřejmě řešit nebude a ta modní to trestá smrtí . Zatím jsem to u nikoho neviděl (jeho obnažený "žlab" a ani po tom netoužím). Zdravím!
jjjjjjj - no, nevím to přesně, ale myslím si, že dívkám se více líbí mužský pevný zadek v upnutých džínách, než holé maso.
jjjjjjj - jak to tak zde pročítám (Vaše reakce), tak mám dojem, že si z nás děláte jen legraci. Řešíte pracovní kalhoty, ale jediné správné řešení (kšandy / šle) odmítáte, protože jsou prý nemoderní. Další řešení je, že zhubnete.
jjjjjjj - to, že máte problémek neznamená, že si zde na stejnou záležitost založíte další dotaz (viz pravidla poradny, které asi neznáte, tak si je přečtěte). A je vidět, že Vás téma evidentně hodně baví.
Moderní to určitě není, ale proti gustu...Proč by měl někdo řešit fakt, že se Vám dere ven pozadí, když se ohnete? Není to sexy, ani trestné. Asi máte problém s tím, koupit si větší velikost kalhot. A ta Vaše snaha dělat si z toho přednost je fakt úsměvná. Ale beru to spíše jen jako provokaci a oceňuji, že se nás snažíte pobavit..
Proklatě nízko u pasu se nosily kolty. Že by obézní muži proklatě nízko nosili kalhoty a ještě to bylo moderní, to je fakt pro mne novinka...
Nesmysl... taky nejsem zrovna štíhlý, ale kalhoty o dvě čísla větší nemám a v těch několika co mi jsou trošku volnější nosím pásek. Nikdy se mi nestalo, že by mi z nich vykoukla p*del.
Ale že se Vám to hodí, že fasujete malá trička, když prosazujete a bojujete pro módu holého zadku, že?
Jsem zvědav, jestli s tím prdlým jednáním přestaneš, když se dozvíš jak to vlastně někde vzniklo a k čemu to slouží.
Tímhle způsobem dávají v jihoamerických věznicích svolní chlapi najevo, že jsou ochotni přijmout někoho na ošukání. Chlapem. Rozumíš psanému slovu? Tak vlastně tohle dáváš najevo svému okolí. Připadáš si jako někdo, kdo je suprmoderní nebo jako B.L.B.?
Víš hochu, je to jen tvoje věc, jak chceš vůči okolí vypadat.Každej můžeme za to, jak chodíme oblečeni. Když někomu padají gatě a nevadí mu to jak u toho vypadá, jeho věc, jeho zásluha, jeho cokoliv. Když jinému padají gatě, tak si je nějakým možným vyhovujícím způsobem zajistí. Aby mu nepadaly a nevypadal jako nabízející se, mukl v nápravných zařízeních z druhé polokoule. Lidé jsou různé. Ty jsi zrovna takový jaký jsi. Třeba tě bude někdo mít rád i přez ty spadlý gatě.
Nelegální to není.
Je to nechutné...
Nenosím.
Mimochodem si pamatuju módu, kdy děvčatům u bederk při dřepu vykukovaly kalhotky... Myslely si jak jsou hrozně sexy, ve skutečnosti se tomu každý smál. A to na rozdíl od Tebe měly opravdu hezké zadky.
Kromě morbidní obezity Vás trápí, Jjjj, také rozdvojení osobnosti. Jinak byste sám sebe nemohl prezentovat i jako Marekas. Proč to děláte? Proč sám sobě odpovídáte? Proč píšete za 2 lidi? Asi proto, že ten Váš sádelnatý zadek nikdo nepochválil, tak jste si vymyslel Marekas, aby byla vidět aspoň jedna kladná odpověď.
No, nepovedlo se Vám ostatní obalamutit, dejte si už příště pozor. Sám sobě odpovídat, to není nic férového. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.