Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půlka zadku ven z kalhot, legální nebo ne

Od: jjjjjjj odpovědí: 66 změna:
Chtěl bych se zeptat jestli je nebo není v ČR zakázané když nosím kalhoty na půl žerdi (tak aby mi koukala půlka zadku z kalhot) je to v módě tak nevím jestli je za to pokuta nebo ne?
doplněno 06.06.20 21:13: Kdo to tak taky nosí?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

66 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Zakazaný to neni
Je jen tvuj boj když chceš v rámci náký pochybný módy vypadat jak šašek a bejt středem pozornosti
jjjjjjj
hodnocení

Tobě se to nelíbí? Každá ženská se ráda koukne na pěkný mužský zadek.
Pak dej vědět kolik se jich na tu tvou nahou prdel chytilo *smich*
jjjjjjj
hodnocení

Už hodně ale jednou přišel nějaký chlap a stáhnul mi to ještě níž. No hrozný

a pak zasunul?

hodnocení

9x

Pokud nemáš nic jiného čím bys dokázal zaujmout, tak prosím. Co si o tobě budou myslet ostatní, to je lepší nevědět.

jjjjjjj
hodnocení

Vždyť tys takhle nikoho neviděl?
napad
Asi nikdo neměl tak vypatlanej nápad.

id
hodnocení

7x

Tvrdíte, že každá ženská se ráda podívá na pěknej zadek, to snad ano, ale v posteli.

A vy přitom máte vypasenou pr.el, do pěkného zadku máte daleko, tak si jej schovejte do kalhot. Asi nevíte, že pro tlusťochy existují šle na kalhoty.

hodnocení

6x

Myslím, že si z nás tady děláte srandu.

Píšete: "Každá ženská se ráda podívá na pěkný mužský zadek.!

O něco níž ale přiznáváte, že máte 150 kg. Pokud nebalamutíte, pak nemáte pěkný mužský zadek, ale leze Vám z kalhot kupa tlustého ovaru. A která ženská by se na to ráda dívala? Já bych si v tu chvíli představila nanejvýš domácí zabíjačku! :-D

Pokud ho chcete ukazovat, měl byste ho mít vysportovaný a ne jak bečku sádla tekoucího z gatí.

Myslím, že ženy lze zaujmout jinými přednostmi, třeba hlavou, myšlením, mozkem. Pokud ho tedy máte. Jinak Vám opravdu zbývá jen opuchlá zadnice. Dost málo, nemyslíte? *smich* Jaga.

Jagusko, třeba má sexy mozek jako Paroubek. Ale jen s ním se nedá dlouho vydržet. Petra nevydržela. :)

Buď troll nebo úchyl v každém případě nekrmit.

jjjjjjj = marekas

jjjjjjj
hodnocení

Marekas - toho neznám

hodnocení

4x
Bože...tak tohle je s prominutím velmi ošklivé a řekla bych, že i odpuzující. Ráda se koukám na pěkné muže a na jejich pěkné pevné zadky. Ovšem na ulici v džínách nebo v montérkách. A nebo na nahý v posteli. I v tom autoservise - no budiž,servis není můj a když se mi to nelíbí, tak tam nebudu jezdit. Ale myslím, že od toho, abychom nebyli vystavováni tomuhle pohledu,jsou montérky s laclem. A ne- nejsou nemoderní. A potkat někde na ulici muže, co mu leze kasička z kalhot, tak si asi litránek uplivnu. Pardon. Ale tohle prostě nejde. A je jedno,jestli je dotyčnému 19 nebo třeba 40 let. Pamatuji si,že dříve mladí kluci nosili kalhoty níže a venku měli lem a kousek značkových boxerek. Ale holou prďku proboha... Mě by to odradilo.
jjjjjjj
hodnocení

Fajn, vytáhnu si trenýrky, lepší? Značkové trenýrky jsou hezký ne?
Ne hezký.. hezký to není. Ne vše,co je a bylo v módě je hezký. To ani náhodou. A kluk, který má 105 kg a není to ve svalech,ať už s půlkou zadku nebo s půlkou trenek nebude sexy nikdy. A vlastně ani ten osvalenej kluk nebude sexy. Prostě sexy je jenom pěkná prdel. A buď je oblečená nebo nahá. Proč to tak nosite?
jjjjjjj
hodnocení

Protože buď jdu naostro ve ,, větších" 4XL teplákách nebo mi to sjede když něco nakládám do auta nebo se ohnu, a když jdu ven tak kalhoty co mi padnou mají kluzkou gumu ak když jdu tak prostě sjíždějí dolů, trička nosím kratší a občas i ten pupek vykoukne ven no. Někdy za to prostě nemohu
Tak abych odpověděla konečně na odpověď- pokutu za to zřejmě nedostanete. A v módě to není . 150 kg u 22 letého kluka nemůže být jen na břiše a aby byl k tomu pěkný zadek. To prostě nejde. Kasička je ošklivá i u holek. Nosím mimo jiné i nízké bokovky a nedej bože, když se někde musím ohnout. Hned je tahám nahoru. A to mi není vidět ani ta kasička,ale ten pocit,že by být vidět mohla.
Ja být Vámi, tak obetuji ze svého tisícovku a koupím vhodné montérky s laclem. Ale Vy to tak asi nosite rád...jinak v dnešní době není nemožné sehnat padnoucí kalhoty i na silnější postavy..a existují pásky. Pokud je Vám to milé,tak si klidně choďte s pozadím venku, já budu jen doufat, že Vás nepotkam

liska5
hodnocení

2x

Možná je to legální, ale je to hnusné.

A kór při vaší nadváze.

hodnocení

2x

Asi tak... ;)

Půlka zadku ven z kalhot, legální nebo ne

liska5
hodnocení

1x

Táák dlouhé vlákno a jenom o prdeli!*alene*

72mona

Přesně to jsem chtěla taky napsat*haha* M.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, státní policie (nebo městská) to zřejmě řešit nebude a ta modní to trestá smrtí . Zatím jsem to u nikoho neviděl (jeho obnažený "žlab" a ani po tom netoužím). Zdravím!

doplněno 06.06.20 20:57:

jjjjjjj - no, nevím to přesně, ale myslím si, že dívkám se více líbí mužský pevný zadek v upnutých džínách, než holé maso.

doplněno 06.06.20 23:19:

jjjjjjj - jak to tak zde pročítám (Vaše reakce), tak mám dojem, že si z nás děláte jen legraci. Řešíte pracovní kalhoty, ale jediné správné řešení (kšandy / šle) odmítáte, protože jsou prý nemoderní. Další řešení je, že zhubnete.

jjjjjjj
hodnocení

Ok neříkám jsem tlustší postavy, tak mi to někdy ujede víc dolů, co si budeme povídat, někomu z vás se to určitě taky stalo
jjjjjjj
hodnocení

Srandu si nedělám prostě mám svůj malý problémek
ben®

jjjjjjj - to, že máte problémek neznamená, že si zde na stejnou záležitost založíte další dotaz (viz pravidla poradny, které asi neznáte, tak si je přečtěte). A je vidět, že Vás téma evidentně hodně baví.

jjjjjjj
hodnocení

Ok, jsem nový a pravidla jsem si nepřečetl, tak tedy pardón, odpověď jsem již našel tak odcházím z poradny naschledanou

houbes*
hodnocení

0x
A co si vzít kšandy nežli mít (_!_) venku ;)
jjjjjjj
hodnocení

Vždyť je to jedno že mi kouká (_!_) kšandy se už moc nenosí

jjjjjjj
hodnocení

Já jsem tlustej a hold se mi to stává asi 100krat denně, vždy když se ohnu tak mi to sjede pod.pr... mám hold 150kg a pracuji v autoservisu tak se prostě musím prohnout

Si kup lacláče... ;)

jjjjjjj
hodnocení

U nás se šetří, v práci máme obleky jen do velikosti xl a ty kalhoty vel.XL si natáhnu pouze kousek pod zadek, dál už ne, tak si představ co se stane když se ohnu, kalhoty pod pr.elí a trička mám taky xl v práci to znamená pouze nad pupek, jiné velikosti mít prý nemůžeme

xd
hodnocení

Já to taky tak nosím a schválně
id

jjjj + xd = obézní zadek. Proč si odpovídáš sám sobě?

hodnocení

0x

V módě jsou špekatý zadky ven z malých kalhot a malá uplá trička?

Stejná blbost jako jsou v módě krátký ponožky.

...

Kdy bude v módě bunda se zipem na páteři zezadu? *smich*

Legální to bude, ale taky to bude pro někoho *blee* vidět zapařenou kasičku.

liska5
hodnocení

0x

To je prostě taková pr.el, že se do ničeho nevejde Tak on to povýšil na módu. Nechutné!

jjjjjjj
hodnocení

Fajn, vytáhnu si trenky, a kalhoty nechám tak jak sjedou, lepší. To se pak už kouknete ne?

hodnocení

0x

Moderní to určitě není, ale proti gustu...Proč by měl někdo řešit fakt, že se Vám dere ven pozadí, když se ohnete? Není to sexy, ani trestné. Asi máte problém s tím, koupit si větší velikost kalhot. A ta Vaše snaha dělat si z toho přednost je fakt úsměvná. Ale beru to spíše jen jako provokaci a oceňuji, že se nás snažíte pobavit..

doplněno 07.06.20 00:41:

Proklatě nízko u pasu se nosily kolty. *smich* Že by obézní muži proklatě nízko nosili kalhoty a ještě to bylo moderní, to je fakt pro mne novinka...:-D

jjjjjjj
hodnocení

Právě že kalhoty mám o 2 velikosti větší, jiné mi nejsou, tak ale všichni ,, silnější " to tak mají

Nesmysl... taky nejsem zrovna štíhlý, ale kalhoty o dvě čísla větší nemám a v těch několika co mi jsou trošku volnější nosím pásek. Nikdy se mi nestalo, že by mi z nich vykoukla p*del.

jjjjjjj
hodnocení

U nás se šetří, v práci máme obleky jen do velikosti xl a ty kalhoty vel.XL si natáhnu pouze kousek pod zadek, dál už ne, tak si představ co se stane když se ohnu, kalhoty pod pr.elí a trička mám taky xl v práci to znamená pouze nad pupek, jiné velikosti mít prý nemůžeme.

Ale že se Vám to hodí, že fasujete malá trička, když prosazujete a bojujete pro módu holého zadku, že? ;)

jjjjjjj
hodnocení

Někdy se to hodí někdy ne, třeba když jdu do obchodu s potravinami tak zápasím, musí to vypadat komicky ale třeba v obchodě se zahradou to nechávám být protože tam to má čtvrtina zákazníků
jjjjjjj
hodnocení

A co bys tedy poradil, půlka / 3/4 prd.le venku nebo půlka / 3/4 spoďárů venku z kalhot?

Radil bych 1/1 zadku permanentně venku nebo navštívit psychologa.

jjjjjjj
hodnocení

Ale říkám, já za to nemůžu že jsem silné postavy, a že musím nosit hadry okolo velikosti 5 - 6XL, a že mi leze zadek z kalhot nevím jestli třeba je módní kousek trenek?

Ono záleží i v jakém věku, aby byl vidět značkový pásek trenek. A na kolika kg.

jjjjjjj
hodnocení

No je mi 22 a mám 152kg

hodnocení

0x

Jsem zvědav, jestli s tím prdlým jednáním přestaneš, když se dozvíš jak to vlastně někde vzniklo a k čemu to slouží.

Tímhle způsobem dávají v jihoamerických věznicích svolní chlapi najevo, že jsou ochotni přijmout někoho na ošukání. Chlapem. Rozumíš psanému slovu? Tak vlastně tohle dáváš najevo svému okolí. Připadáš si jako někdo, kdo je suprmoderní nebo jako B.L.B.?

jjjjjjj
hodnocení

Rikam že za to nemohu, chodím ve volných hadrech

Víš hochu, je to jen tvoje věc, jak chceš vůči okolí vypadat.Každej můžeme za to, jak chodíme oblečeni. Když někomu padají gatě a nevadí mu to jak u toho vypadá, jeho věc, jeho zásluha, jeho cokoliv. Když jinému padají gatě, tak si je nějakým možným vyhovujícím způsobem zajistí. Aby mu nepadaly a nevypadal jako nabízející se, mukl v nápravných zařízeních z druhé polokoule. Lidé jsou různé. Ty jsi zrovna takový jaký jsi. Třeba tě bude někdo mít rád i přez ty spadlý gatě.

jjjjjjj
hodnocení

Ok jsem tlustý, no tak mi prostě padají kalhoty, a nechápu proč by se někdo měl poblejt, tak ať se nekouká, u nás ve městě to vídám u stovky chlapů i hubenější i tlustších
A když se to někomu nelíbí, tak mi taky může říct : zastrčte si tu prd.l! A já tak učiním.
Ale nemůžu se asi koukat jak mi sjedou kalhoty když nandávám třeba nákup do auta, nebo když lezu do auta tak taky sjedou no. Dal bych si pásek ale jak ho dát k teplákům? To bych vypadal fakt jako d.bil. Alespoň se okolí pobaví tím že mi padají kalhoty až pod zadek, koupím si menší spodní prádlo tak aby mi alespoň ty spodky držely u pasu, tak budou vidět jen spodky, to už alespoň nebude na poblití, ok?

hodnocení

0x

Nelegální to není.

Je to nechutné... *blee*

Nenosím.

Mimochodem si pamatuju módu, kdy děvčatům u bederk při dřepu vykukovaly kalhotky... Myslely si jak jsou hrozně sexy, ve skutečnosti se tomu každý smál. A to na rozdíl od Tebe měly opravdu hezké zadky.

jjjjjjj
hodnocení

Každý když se ohně tak mu kalhoty sjedou, a pak tak jak sjely zůstanou, to bych si mohl místo práce celý den natahovat kalhoty. Lidi u nás v práci i hubenější taky když pracují tak mají kalhoty pod pr... A jednou za pár minut si je natáhnou

Nesmysl... a normální člověk si je potáhne zpět.

Já když se ohnu, tak mi kalhoty nesjedou.

Divný, co?

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Zakázané to není, ovšem při Vaší postavě bych zvolil jiné oblečení. Můžete uvést aktuální a důvěryhodný zdroj který by jednoznačně potvrzoval že je něco takového v módě? Ať dělám co dělám, nic jsem o tom nenašel...že by zase nějaký psychologický výzkum? :)
jjjjjjj
hodnocení

Já jsem to jen slyšel že bylo a je v módě nosit kalhoty proklatě nízko, nosíte to tak nebo stalo se vám to někdy? Viděl jste takhle někdy někoho kdo měl kalhoty nízko pod pasem

Kromě morbidní obezity Vás trápí, Jjjj, také rozdvojení osobnosti. Jinak byste sám sebe nemohl prezentovat i jako Marekas. Proč to děláte? Proč sám sobě odpovídáte? Proč píšete za 2 lidi? Asi proto, že ten Váš sádelnatý zadek nikdo nepochválil, tak jste si vymyslel Marekas, aby byla vidět aspoň jedna kladná odpověď.

No, nepovedlo se Vám ostatní obalamutit, dejte si už příště pozor. Sám sobě odpovídat, to není nic férového. Jaga.

jjjjjjj
hodnocení

Hele, tenhle nick marekas neznám, a ani to nejsem já. A když píšete že mám sádelnatý zadek tak to není pravda, zadek mám sice mohutnější ale hezký ve 22ti. Ta nadváha je vidět hlavně na mém břiše. Takže pokud se vám to tak nelíbí, seženu si jiné klahoty. Myslel jsem že u mladých je a bylo v módě že nosili kalhoty pod pasem a já ve 22ti mladý jsem tak nevím proč to já tak nemohu nosit když je mi to pohodlné

Zajímavé je, že odpovědi JJJJJ, xd a marekas jsou vždy pozitivní a obhajující a vždy ze stejné IP adresy :-D.

Ještě sem hoď fotku, ať to posoudíme.

marekas
hodnocení

0x
Mě se to docela líbí když klukovy kouká kousek zadku. líbí se mi to u mohutnějších chalpů. Ale ne nějakej chlupatej hnus. je to legální. Pán popisoval že chodí s kalhoty do půli zadku - v módě to je takhle to nosí i Bieber. A hlavně když pracuje v servisu tak se musí hodně ohnout když leze pod auto, tak se vůbec nedivím že má prd.l venku. A když fasují to co fasují tak se hold kolegové pokochají.
Mně se to vůbec nelíbí. Už jsem to na pár chlápcích viděla. Vypadá to nedbale. U zpěváků to je něco jiného. Patří to k jejich image.
Lucka Bílá před 30 lety měla na jedné ruce spoustu náramků a myslíte, že to někdo nosil? Měla to na plakátě a my ho měly v pokojíčku.

jenda2*
hodnocení

0x

Tak co je hnusnější? Zčásti vykykyjící zadek nebo obtloustlá dívka, která se obleče tričko délky k pupku a vylézají ji její hnusné špeky? Těch tlustých ropuch je dnes příliš a to je skutečný problém. Ne ženěkomu leze kus zadku. To není nic.

priklad1*
hodnocení

0x

Něco jsem zahlédl reakci o mozku. No ještě trochu popustit a už mu ten mozek poleze. Na tom není nic zajímavého. Zajímavé je těch 58 reakcí. To vypoví daleko, víc než to, že se někdo chlubí holou pr..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]