Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem.
Ví někdo co za předmět se nachází na přiložené fotografii, příp. k čemu takové zařízení slouží? Zmíněnou věc mi přinesla paní sousedka - našla ji při úpravě zahrady zahrabanou v zemi. Když mi říkala: "..mám na verandě na šňůrkách plechovky a tak jsem si říkala že bych to tam taky pověsila aby to "cimdlalo" spolu"...tak jsem jí řekl ať to zatím nechá na zemi. Pro představu velikosti je v horní části fotky kousek betonové zatravňovací dlažby.
Všem děkuji za odpověď.
Přiblížím jak se situace vyvinula: Jeden ze sousedů při myšlence na leteckou pumu zavolal policii. Policisté řekli že nevědí a přivolali pyrotechniky z Prahy. Po jejich příjezdu zazněl verdikt: "Součást starého hasícího přístroje." Tímto děkuji zejména rádci jménem Promon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.