Nejste přihlášen/a.
A k čemu slouží? Nemám absolutně žádné zkušenosti. Šel by naimpregnovat plátěný batoh? Jde mi o to, zda by tou impregnací se snížila možnost promoknutí. A nedělají to někde v Praze? Děkuji.
Impregnaci (ve spreji) prodávají v každé obuvi, případně jsou ještě impregnace na stany a batohy, nevím jestli je v nich nějaký rozdíl, ty budou mít asi v outdoor obchodech, a naimpregnujete si batoh a ještě celý botník.
Impregnaci bot v tom boxíku jsem viděl, prodavačka je tam strčila, asi je to ostříklo, a hned vytáhla, pochybuju že je to nějak kvalitnější spíš naopak, navíc plátěný batoh bude mít různé záhyby a tak které by to neostříklo, a ani by se do toho nevešel.
Dobrý den, impregnace se prodává ve spreji (v drogerii), tak si tam (nebo na internetu) můžete vybrat (i podle ceny) a úkon / postřik batohu si uděláte sama. Zdravím!
třeba 89 Kč za celou pixlu mi nepřijde moc, vždyt je to míň než za kolik vám jednorázově naimpregnují boty na prodejně
ten sprej můžete používat i roky
Ano, sníží se promokavost. U nás v obuvi mají jakýsi přístroj a při koupi nových botasek mi nabídli ošetření proti promočení právě v tomto přístroji. Věřím, že v Praze to určitě také dělají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.