Nejste přihlášen/a.
A k čemu slouží? Nemám absolutně žádné zkušenosti. Šel by naimpregnovat plátěný batoh? Jde mi o to, zda by tou impregnací se snížila možnost promoknutí. A nedělají to někde v Praze? Děkuji.
Impregnaci (ve spreji) prodávají v každé obuvi, případně jsou ještě impregnace na stany a batohy, nevím jestli je v nich nějaký rozdíl, ty budou mít asi v outdoor obchodech, a naimpregnujete si batoh a ještě celý botník.
Impregnaci bot v tom boxíku jsem viděl, prodavačka je tam strčila, asi je to ostříklo, a hned vytáhla, pochybuju že je to nějak kvalitnější spíš naopak, navíc plátěný batoh bude mít různé záhyby a tak které by to neostříklo, a ani by se do toho nevešel.
Dobrý den, impregnace se prodává ve spreji (v drogerii), tak si tam (nebo na internetu) můžete vybrat (i podle ceny) a úkon / postřik batohu si uděláte sama. Zdravím!
třeba 89 Kč za celou pixlu mi nepřijde moc, vždyt je to míň než za kolik vám jednorázově naimpregnují boty na prodejně ![]()
ten sprej můžete používat i roky
Ano, sníží se promokavost. U nás v obuvi mají jakýsi přístroj a při koupi nových botasek mi nabídli ošetření proti promočení právě v tomto přístroji. Věřím, že v Praze to určitě také dělají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.