Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě jak se ještě mužů zbavit těhotenství když mám na testu jednu silnou čárku a jednu slabou. Mě napadlo si vzít ella one, nevím jen jestli mi to prodají. A pak už jsou asi jen potratový prášky a normální potrat, ale to má hodně nežádoucích účinků... a je možný ze by mi ten ela one pomohl?
1) gravidita není NEMOC!
2) Vámi uvedené věci jste si měla Vážená uvědomit dříve než jste dala nohy do praku!
3) ŽÁDNÁ kaše se nejí tak horká jak se uvaří!Vždy je možné nějaké řešení.
Plně souhlasím s diesel. Ono každý rozumný člověk by si měl uvědomit jesli děcko chce nebo si ho může dovolit nebo ne a podle toho se chovat tak aby ho měl nebo neměl. Řešit to až ve chvíli kdy se potvrdí těhotenstí je dost pozdě, ale nějaké rozumné řešení se dá vždy najít a nemusí to být nutně vražda prostřednictvím potratu. Nedokážu si představit zkazit si zbytek života tím, že bych musel žít s pocitem, že jsem někoho zavraždil. Lidém kteří ale nemají dostatečnou úctu k lidskému životu to je asi jedno.
hijk: Doporučuji si vše v klidu promyslet než uděláš něco náhle a nedostatečně uváženě co by jsi pak v budoucnu mohla litovat. Doporučují se zkusit obrátit na linku pomoci kde se takovými případy jako je mj. i ten tvůj zabývají a maji s tím zkušenosti. Věřím, že by snad dokázali najít i nějaké rozumné řešení pro tebe a pomoct ti s tím a pokud ne tak se nic nestane. Vše je zdarma a tak se není třeba obávat nějakých finančních nákladů.
Ladycat-nejde o protipotratové kecy.Všeobecně jde o NEZODPOVĚDNOST o nic jiného, souložit pro zábavu ano -ale když pak otěhotní, tak hned budoucí život zabít?
Jo jsou blbky které jdou hned jak toto na potrat místo ke gynekologovi dopředu pro antikonceopci nebo si aspoň koupit prezervativ a použít jej.
Tazatelce ,pokud selhala antikoncepce se tímto omlouvám. Pokud ne tak si stojím za svým
ladycat: Já tazatelce nepomůžu, ale dal jsem ji tu odkaz na organizaci která se zabývá pomocí ženám které jsou v podobné situaci jako tazatelka a nejedné ženě už pomohli řešit její situaci. Navíc to dělají zdarma. Nejsou to žádné kecy. Ty asi budeš zastáncem potratů což je vyvražďování nenarozených. Já ti tvoje názory na to neberu a tak neber ty názory moje a neurčuj tu jaké názory se tu mají psát tak aby se to tobě líbilo.
I slabá druhá čárka znamená těhotenství, jen je ještě málo HCG hormonu a proto je čárka slabší. Já bych zkusila test ještě v pondělí ráno a rovnou upalovala na gynekologii, čím dřív se jde na potrat, tím líp. Nevím do jakého týdne je možná potratová pilulka a do kdy je to miniinterupce, každopádně čím dřív se jde na potrat tím menší následky pro ženu. Plod se vyvíjí strašně rychle, v 6tt tomu bije srdíčko a v 12tt při prvotrimestrálním screeningu je to hotové dítě i když velké jen pár cm, dají se mu spočítat prstíčky, jsou vidět orgány, obratle, nosní kůstka...
Spíše než doporučovat vraždu formou potratu a pak možná muset řešít následky tohoto činu bych doporučil kontaktovat linku pomoci kde se zabývají bezplatným poradenstvím v těchto záležitostech a zkusit se poradit s ními jak to řešit nebo co s tím. Kontakty na ních jsou na uvedené stránce.
Beru to podle sebe a podle toho, co tazatelka napsala. A ona nechce být těhotná. V tom jí nějaké odnošení , porození a legální vzdání se dítěte nepomůže.
Já mám dvě děti a taky už nikdy nechci být těhotná a absolvovat porod. Třetí dítě bych si nenechala a bez výčitek svědomí šla na potrat. Protože mám povinnost k sobě a ke svým již narozeným dětem, ne k shluku buněk ještě bez srdeční akce, co ještě minimálně půl roku bude životně závislý na mém těle. A kdyby mi někdo říkal, že ho můžu přeci porodit a darovat, kopnu a pošlu dotyčného do prdele. Moje tělo není nádoba na vývin dítěte pro někoho jiného. Těhotenství a porod je zdraví ohrožující záležitost, která poznamená jen a pouze tu ženu a nikoho jiného, takže ať si milí rádcové nechají radu pro sebe a nosí, rodí a odkládají děti sami.
Když to shrnu, tak než jsem měla děti, byla jsem zdravý člověk. Po prvním dítěti mám reflux a astma, po druhém RS, po třetím bych jako měla co?
Je to tělo ženy, ona v něm bude muset žít a nikdo by jí neměl kecat do toho, jak se svým tělem naloží, nikdo v jejím těle totiž nebude muset žít.
pb: Dovolím si s tebou nesouhlasit. Pro tebe asi nějaká úcta k lidskému životu nic neznamená a proto nějaká vražda třeba i nenarozeného člověka je něčím normálním. Pokud už nikdy nechceš být těhotná a absolvovat porod tak je to tvoje věc a proto by jsi se podle tocho měla chovat tak aby k tomu nedošlo a ne užívat si života s tím, že pokud k tomu dojde tak to přece můžeš řešít potratem. Takové uvažování je hodně nezodpovědný přístup k lidskému životu. Pokud podle tebe tvoje tělo není nádoba na vývin dítěte pro někoho jiného tak tě snad k tomu nikdo nenutí, ale také tě snad nikdo nenutí aby jsi dělala něco co ten vývin dítěte způsobi i přes to, že ho nechceš pro sebe ani pro darování někomu jinému. Podle tebe je těhotenství a porod zdraví ohrožující záležitost, která poznamená jen a pouze tu ženu. To snad chceš tvrdit, že těhotenství a porod je něco do čeho by ženy rozhodně neměly jít a mělo by se lidstvo nechat vymřít? To snad nemyslíš vážně. Nejsem žáden odborník na tyto záležitosti, ale myslím, že potrat může být mnohem více zdraví ohrožující záležitost než těchotenství a následný porod. Pak i ty výčitky po celý zbytek života, že se dopustilo k vraždě nenarozeného života nemusí být zanedbatelné následky, ale někomu pro koho lidský život nic neznamená to je asi jedno. Ano nikdo by neměl ženě kecat do toho jak se svým tělem naloží, ale do toho jak žena naloží se životem někoho jiného který se v jejím těle vyvíjí to už asi ano. Nikdo by neměl mít právo rozhodovat o životě někoho jiného třeba i nenarozeného bez toho aniž by mu dal možnost obrany proti tomu.
hjkl: Proč k tomu došlo to už asi nemá smysl řešit, protože se na tom nyní už nic nedá změnit. Nyní je čas uvažovat nad tím jak to vyřešit. Potrat rozhodně není tím nejlepším řešením, ale je vidět, že jsi už asi rozhodnutá a nic jiného nechceš brát v úvahu. Přes to doporučuji to ještě pořádně zvážit a vzít v úvahu, že jsou i jiné řešení než pouze to jedno nejhorší kde je pak třeba celý zbytek života žít s nepříjemným pocitem vraždy nenarozeného života.
U nás se říká: "Jakej šel, takovou našel." Když je jeden ze dvou lidí slušný, hledá si k sobě stejného partnera. Naopak lhář a manipulátor, jak píšete, si na sebe nabaluje podobné lidi, jako je sám.
To Vám držel při sexu pistoli u hlavy? Nemusela jste s ním přece skotačit. Kdyby to bylo, jak má být, proběhla nejdříve řádná svatba a pak se dítě narodilo do úplné rodiny. A ne jako dneska, samý přítel, samý druh a žádný manžel.
Znám ve svém okolí 3 ženy, které podstoupily potrat a zůstaly už navždy bezdětné. Dvě jsou z toho špatné, jedna si juchla, že se jí nemůže už nic stát a vypracovala se na všude známou...Říká se jí Čekanka, protože čeká, až se objeví další zájemce.
Záleží na Vás, ale nezodpovědným a snadno manipulovatelným lidem bych sex zakázala, dokud duševně nedozrají. Je ovšem pravda, že někteří nedozrají do smrti.
Hlavně nám tady nepište, že potrat budete hradit sama a s dotyčným osévačem hodláte zůstat i nadále. To už bych se fakt neudržela a napsala něco peprného. Jaga.
babajaga: Souhlasím s tebou. Ano často to tak bývá jak píšeš. Kritika tazatelky ji už nyní ale nepomůže. Ona si možná dobře uvědomuje co udělala špatně a co neměla dělat vůbec. Tak už to bývá, že lidí dělají v životě různé chyby, ale uvědomí si to bohužel až už je pozdě. Nyní spíše potřebuje poradit jak tu situaci do které se dostala nějak rozumně řešit tak aby se nedostala tzv. z deště pod okap a pak opět řešila následky toho. Já jsem ji tu poradil kde by se mohla obrátit s prosbou o radu jak její sitruaci řešít. Jestli ji využije nebo ne to už je pouze jen na ní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.