Nejste přihlášen/a.
Já bych šla s pokáním tam, kde mi zhotovili nový OP a ten starý tam odevzdala a řekla i o ztrátě toho potvrzení.
Myslím, že tam zažívají různé příběhy s občankami. Kolegyně byla okradena na plese o kabelku.. Po čtvrt roce někdo našel její občanku, až když roztál sníh. Když jí ten poctivec OP přinesl, šla ho odevzdat. Už měla dávno nový a všude měla nahlášeno číslo toho nového OP.
Takže teď máš dvě občanky? Náhradní doklad po určité době ztrácí platnost. Tak hned běž s tím znovu nalezeným OP na registraci obyvatel příslušného MěÚ a jeden OP ti vezmou (nejspíš ten starší). Jinak by mohly být potíže, dva OP nesmíš mít, jsou na nich odlišné údaje o platnosti a další údaje, prokazovat se smíš jen jedním.
Problém bych neočekával. Ty ženský jsou zvyklé na ledacos, synovec má v 21 letech už osmou občanku. Sice za to zaplatil, ale problém nebyl
Liška - jakápak nesvéprávnost? Paní je ztrácecí a nacházecí typ. Moc dobře to znám! Každou chvíli prosím při hledání o pomoc svatého Antoníčka. Vždycky pomůže . Někdy ale s velkým zpožděním
.
Bimbam, já reaguji na toho 21 letého synovce od promon /včera 22:58/, co ztratil OP už osmkrát.
Liško - trochu platí heslo o potrefené huse. A rozhodně jsem to myslela v legraci. A nic to nemění na faktu, že ztrácecích typu je mezi lidmi mnoho. V rodině mi roste zdatný následovník. Zrovna tyto geny jsem předat nechtěla .
Kepler +Liska - svatá pravda. Ten kluk je chodící důkaz toho, jak FB leze na mozek. On je na něm stále a na další věci, natož uvažování o tak přízemních věcech jako jsou klíče, doklady a pod. už holt není kapacita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.