Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem jediný chlap na bytě se 3 holkama. Všechny jsem dostal na byt já. Bohužel v poslední době jsme se s 1 trochu víc sblížili a začalo se to hroutit. Domácí je fajn chlap a mám s ním výborný přátelsý vztah. Je to možná nefér k ní, ale rád bych jí obměnil, protože mi poslední dobou začala dost ztěžovat nejen studium, ale i to bydlení. Jsem na bytě nejdéle ze všech a snad jako jediný to tady opravdu uklízím a opravuju, když je něco třeba.
Máte na tento problém radu?
Díky.
Zdravím. Toto asi nebudete chtít číst, ale přesto Vám to napíši. V minulém vlákně jste se ptal na to, jak se donutit starat se o své věci a nezkoušet to na ni. A v tom dnešním se ptáte, jak ji dostat z bytu pryč..To je k ní skutečné nefér a nechtěla bych Vás za spolubydlícího. Proč se neodstěhujete Vy sám, když situaci nezvládáte? Dle Vašich příspěvků máte problémy především Vy sám. S někým jste se domluvil na spolubydlení a když Vám není pak po chuti a nastanou problémy, chcete ho vyštípat pryč. No, ale chcete radu, takže radím promluvit si s ní na rovinu a dohodnout se na tom, zda půjdete Vy nebo ona. Neberte to prosím ve zlém, ale najděte si spolubydlení s klukama, když to s holkama nezvládáte..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.