Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pot mezi nohama smrdí jako popcorn-muž

Od: salamouns odpovědí: 19 změna:

Ahoj. Mám takový problém. Přes noc se tam dole potím, jinak se nepotím nikde. Ráno mi pyžamo smrdí mezi nohama jak popcron a musím si každý den brát nové. Sprchuji se každý den. Co s tím? Někde jsem četl, že by to mohla byt cukrovka. Je mi to nepříjemné především proto, že si každý ráno přítelkyně stěžuje, že se tam neumývám. Přitom se té části věnuji nejvíc.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gonnie
hodnocení

4x

Zdravím. Skočte za doktorem, abyste mohl vyškrtnout zdravotní problémy. Možná pozměnit stravu, změnit sprchový gel, kterým se umýváte, materiál, ve kterém spíte... Primárně ale asi skočte za tím doktorem :)

salamouns
hodnocení

Doktorovi přece neřeknu, že mi smrdí koule jak popcorn...

nox®

Tak v tom případě je prima, že si to mohou přečíst stovky lidí tady.

gonnie

@salamouns - komu není rady... Od toho doktoři jsou, aby pomohli od toho, co nás trápí. Věřte, lékaři viděli i slyšeli kdeco.

Jak píšou ostatní - zamyslete se, jestli neberete léky, které by to mohly způsobovat (léky mají někdy různé vedlejší příznaky...), zkuste spát nahý, jestli bude i tak zápach přetrvávat... Pokud to ale nebudete ochotný řešit, ničeho nedosáhnete.

Ženská přijde za gynekologem a řekne mu, že jí svědí, něco jí z ní teče a smrdí to jak ryba. Proč byste nemohl svýmu doktorovi říct, že vám smrdí koule?

To bude fakt nějaká plíseň nebo něco. Připomíná mi to, jak jsem jako dítě byla u kamarádky a její matka měla velká prsa a nějak hrozně smrděla. Když jsem to řekla doma, tak mi mamka vysvětlila, že jak jí ta velká prsa ležely na břiše - i když měla podprsenku, tak tam měla nějaký ekzém nebo co a to bylo ono. Pořád na to něco zkoušela a nic jí nepomohlo.

pb®
hodnocení

4x
A ona vám přítelkyně ráno očuchává opocené koule a trencle, nebo je to takový smrad, že to odkope peřinu? Tělesný zápach bývá způsoben hormonálními změnami, stravou a také onemocněním. Než tomu přijdete na kloub, holt si vemte každý večer čisté bavlněné trencle, které ráno poletí rovnou do pračky a vy do sprchy, než začne přítelkyně větřit.

houbes*
hodnocení

3x
Zkuste intimní mýdlo gel může být i antibakteriální.. nepoužívejte pyžamo ale spěte nahý. Není nic lepšího než spát bez nějakých hadrů na sobě. Zkuste to a dejte vědět ;)

hodnocení

2x

Já třeba změnu že to při zapocení "voní" trošku jinak, vděčím za "kafčo" 2v1 v tom sáčku jakási smíchanina. Když jsem ho vysadil, po pár dnech ikdyž se zapotím trochu, tak cítit nejdu. Ale závislost je sviňa..víš jak *smich* Ale jsem ted bez baby, tak to neřeším.

Jinak je to hodně o stravě-pečivo všeobecně, kafe s mlékem, česnek trochu..Udělat tedy změnu ve stravování, zkusit pak i trochu pohybu, aby ses dostatečně vypotil během sportu..no a když tohle nepomůže, tak lékař a vyšetření krve atak.

houbes*
hodnocení

1x
Tak jsem se nechal informovat u známých v práci. Prý pomáhá na noc octová voda vytřít třísla před spaním. Může to být mykóza. Hlavně spěte nahý ať tělo může dýchat. Zkuste tu octovou vodu a přítelkyni to povězte. Bude mít pochopení..

hodnocení

1x

Ted jsem si vzpoměl na jednu mladší spolupracovnici, která když začala jíst dost zdravě, převážně ovoce, zeleninu, různé věci co nasbírala i venku ze stromů a já nevím co, začala dost výrazně cítit..tedy v momentě, když začala něco fyzicky dělat..celé její tělo "čpělo" a ostatní kolegyně si nenápadně na sebe ukazovaly jak si kvůli ní zacpávají nos..jen ona to prostě necítila asi.

Po delší době pak přešla opět na normální stravu, protože jíst jen "zdravě" jí prý spíš škodilo než pomáhalo a lusknutím prstu bylo i po zápachu.

Tady je vidět, že na každého může působit něco jiného a zdánlivě i "zdravého". Je tedy potřeba hledat ten svůj důvod "páchnutí".

ha
hodnocení

0x
Asi nemá Vaše přítelkyně ráda popcorn. *nevi*
bohous20*
04.06.20 18:33
Hahaha

priklad1*
hodnocení

0x

Kdysi jsem měl obdobný pocit. Přestalo to, když jsem přestal brát určité léky. K nim byl zakázán alkohol. No později jsem zjistí, že léky byly stejně k ničemu a PITO jsem taky opustil.

hbcx
hodnocení

0x
Nějaká plíseň nebo mykoza. Jděte k doktorovi. Měnit si denně pyžamo mi nepřijde divný, já ho taky měním tak ob den.

dez
hodnocení

0x
Jestli jste to prádlo náhodou pral v nějaké dezinfekci a pak sušil na slunci tak to je ten fuj popkornový odér- jako smrad !

liska5
hodnocení

0x

Diabetik spíš páchne acetonem / z dechu/. Jinak strava dělá hodně, nápoje taky. Pouvažujte a zkoušejte vynechat nějakou podezdřelou potravinu. Třeba příliš uzenin, masa, cukru,vajec, čerstvého pečiva, cibule.../?/..

Pijte mezi jídly sklenku vody se lžicí jablečného octa. Chutné a odkyselující. Jabl. ocet se používá i na potírání plísní a kvasinek na kůži. Jezte syrovou zeleninu- saláty. Obecně zkuste více pít.

On ten pot se rychle rozkládá a pak páchne prádlo, proto se převlékat. Vyprat a přežehlit. Na 30 nebo 45 pračka bakterie n. plísně nezničí.

jenda2*
hodnocení

0x

Normální to není a není ani normální se na rady ptát tady. Existují lékaři, pokud to ještě nevíte.

usmev
hodnocení

0x
Popcorn Slaný nebo sladký?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]