Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neco ze me strika

Od: katerinav odpovědí: 16 změna:

co je to? kdyz zatlacim, vystrikne ze me vzdycky neco bileho a tekuteho... (ze spoda)...co je to? amm s tim nekam zajit?

výtka
Upozornění od sys strejc 10. 04. 2010 17:41:30
Upřesněte svůj dotaz!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

A neměla jste předtím pohlavní styk, že by si tam partner "něco" zapoměl? *smich*

katerinav
hodnocení

:-D ... ne... to ne, přítel je na měsíc pryč kvůůli práci, tekže měsíc jsem pohlavní styk už neměla... a stane se mi to za týden třeba 2x

hanher*

A co výtok ze vzrušení?

doplněno 10.04.10 17:47:

Ale to, že je přítel pryč, nic neznamená *sok*

katerinav
hodnocení

No to nevím. Ale většinou se mi to stane pokaždé ráno, když se vzbudim

hanher*

Tak to bude ono...

kateinav
hodnocení

ale kdyz jsem vzrusena chtene,tak to nema zadnou bervu,je to pruhledne...a rano z niceho nic bile?

janea777*
hodnocení

0x

Ahoj, zřejmě máš kvasinky. Zajdi si ke gynekologovi pro čípky nebo mastičku. Léčit by se měl i partner.

zuzee*

Kvasinky nebívají průhledné - průhledný výtok může být úplně běžný.

janea777*

Vždyť píše, že to bývá bílé, jen když je vzrušená a zředí se to s výtokem ze vzrušení, tak je výtok průhledný. Jinak ten popis může sedět samozřejmě na cokoliv, slečna uvedla minimum informací, může to být i zmiňovaná kapavka nebo chlamydie.

zuzee*

Pardon to jsem přehledla, může to být cokoliv. kvasinky většinou svědí a je to často hrudkovitý vytok, na to mi pomohli čípky. S kapavkou a chlamydii nemám zkušenosti.

katerinav
hodnocení

kvasinky se objevuji az u starsich zen nebo ne? kolem 30 let... mne je 16

kytka*

kvasinky můžeš mít i ty a nech to stříkat a v pondělí upaluj k lékaři tady to nevyřešíme.Dobrou

katerinav
hodnocení

pro vas dobrou!

scype
hodnocení

0x

A nebude to "Kapička bonjour"? Aka priznak KAPAVKY...?

kytka*

Pokud si z nás neděláš dobrý den,zajdi v pondělí k lékaři na gyndu a tam budeš přesně vědět co...

michala*

Na to ti odpoví jedině lékař a netlač na pilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]