Já jsem spíš proti psychiatrickým lékům,sama je musím brát,moje dg to bohužel vyžaduje a kdyz vidím,jak mi devastují tělo,tak jsem kolikrát až vzteklá kvůli tomu. Takže pokud to není nevyhnutelně nutné,tak bych to nebrala..
houbes*
To je pravda nejlepší jsou bylinky a čaje. Také praktikuji nejraději bylinky.. Ale když člověk potřebuje aby mu něco zabralo hned sáhne po léku..
Kupte si Bachovy kapky ( esence). Jsou účinné stesti-zdravi.cz/... doplněno 03.06.20 21:16: Pokud nezaberou, tak vyhledejte dobrého, podotýkám dobrého psychiatra. Těch, kteří píší pouze recepty je hromada. Ti dobří se snaží a umí úzkost vyléčit,ovšem s vaší pomocí. Ta je vlastně nejdůležitější. Když nebudete bojovat, nic se nezmění. Asi tak, řečeno v kostce.
Dobrý den, ono je to celkem složité,takto poradit. Doporučila bych psychoterapii a na akutní úzkost si vzít hořčík. Doporučila bych i bachovy esence. Teda mám diagnózu deprese a panicka porucha nejvíc mi zabrala psychoterapie a antidepresiva
Dobrý den, na takovou lehčí úzkost by snad mohla pomoci třezalka, meduňka. Záleží co úzkost vyvolává a jak se projevuje, spíše si myslím , že pomůže lékař
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.