Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít holku, kterou neznám?

Od: dawidececk® odpovědí: 10 změna:

Jak mám najít holku, kterou jsem viděl včera v autobuse poprvé v životě? Já se do ní asi zamiloval :( a je mi smutno :(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

2x

Musíš doufat,že ji zase někde potkáš.*srdce*A pak ji zkusíš oslovit,co jiného? Jiný zázrak není.

doplněno 10.04.10 15:53:

Třeba je to láska na první pohled?:DI to se stává.

1jara*

Zkuste tím autobusem občas jezdit, třeba ji tam znova potkáte.

pepyk93*
hodnocení

0x

Jak píše Kytka.Včera byl pátek,takže předpokládej,že jela ze školy/do školy tak zkus jezdit tím autobusem častěji (ve stejný čas) a doufej že ji znova potkáš.Dodej si odvahu a oslov ji (a třeba ji někam pozvi). ;)

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*A pro případ bych si připravil pár letáků s jejím popisem ... a že bys jí třeba rád pozval někam...*srdce*

claire*
hodnocení

0x

Postupujte (třeba) následovně : 1) počkejte do zítra, zda zamilovanost nevyprchá, 2) jestli ne, zkuste na facebooku založit skupinu "Pomozte mi najít slečnu ...xxx" a popište, koho hledáte a proč :) a samozřejmě doufejte, že ji ještě potkáte v autobusu :)

michala*

Zrovna jsem četla ve Chvilce pro tebe podobný příběh. Kluk viděl v autobuse dívku, která se mu líbila- chtěl se s ní seznámit ale jak, když už byla pryč. Napsal inzerát do novin tam ji popsal a napsal v jakém jela autobuse /jeho č. / a dal tam své tel číslo. Shodou okolností její maminka dostala od kolegyně marmeládu,zabalenou v těch novinách a doma ji dceři dala a ona si to přečetla. Ona ho totiž také hledala a nevěděla kde ho najít. To byla náhoda a ta tomu chtěla.Zavolala na to číslo a ONI SE NAŠLI:

arimas*

to je super .. holt osud :)

ten napad s facebookem jak psal nekdo vyse je dobry protoze skoro kazdy ma facebook a kolikrat cumim jak jsou lidi propojeny ... :)

Mně facebook nesmí do domu (zatím). Ale já nejsem slečna.

arimas*

janea777*
hodnocení

0x

:D Ach jo, Davídku, já vím, že zamilování se "na první pohled" patří k dospívání... ale když budeš sám k sobě upřímný, tak zjistíš, že ses zamiloval do svých vlastních iluzí o dívce, o které nevíš vůbec nic.

Může být tragicky hloupá, zákeřná, pomlouvačná, nudná, otravná, rozmazlená... A třeba už Ti příště ani tak hezká nepřijde, když si na sebe vezme jiné oblečení, udělá si jiný účes a jinak se nalíčí. Zabývej se tím, co máš na dosah ruky (dívky, se kterými se bavíš), ne pohádkami a budeš šťastnější :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]