Nejste přihlášen/a.
Jak mám najít holku, kterou jsem viděl včera v autobuse poprvé v životě? Já se do ní asi zamiloval a je mi smutno
Postupujte (třeba) následovně : 1) počkejte do zítra, zda zamilovanost nevyprchá, 2) jestli ne, zkuste na facebooku založit skupinu "Pomozte mi najít slečnu ...xxx" a popište, koho hledáte a proč a samozřejmě doufejte, že ji ještě potkáte v autobusu
Zrovna jsem četla ve Chvilce pro tebe podobný příběh. Kluk viděl v autobuse dívku, která se mu líbila- chtěl se s ní seznámit ale jak, když už byla pryč. Napsal inzerát do novin tam ji popsal a napsal v jakém jela autobuse /jeho č. / a dal tam své tel číslo. Shodou okolností její maminka dostala od kolegyně marmeládu,zabalenou v těch novinách a doma ji dceři dala a ona si to přečetla. Ona ho totiž také hledala a nevěděla kde ho najít. To byla náhoda a ta tomu chtěla.Zavolala na to číslo a ONI SE NAŠLI:
:D Ach jo, Davídku, já vím, že zamilování se "na první pohled" patří k dospívání... ale když budeš sám k sobě upřímný, tak zjistíš, že ses zamiloval do svých vlastních iluzí o dívce, o které nevíš vůbec nic.
Může být tragicky hloupá, zákeřná, pomlouvačná, nudná, otravná, rozmazlená... A třeba už Ti příště ani tak hezká nepřijde, když si na sebe vezme jiné oblečení, udělá si jiný účes a jinak se nalíčí. Zabývej se tím, co máš na dosah ruky (dívky, se kterými se bavíš), ne pohádkami a budeš šťastnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.