Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často a na jak dlouho do solária?

Od: opettady odpovědí: 6 změna:

Nevite jak casto musim chodit do solarka, abych vypadal k svetu a jak dlouho tam musim nehybně ležet? Kolik to stojí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Záleží na tom,jakou máte pleť. Některá hnedne za chvíli, jiná nikdy a sloupe se- jako na sluníčku. Nekomu stačí málo a někdo musí chodit déle. Take záleží na stáří trubic,typu solaria atp. Cena se liší opět dle typu solaria a dle města ve kterém se fitko nebo solarium nachází. U nás je to treba v jednom fitku 8 Kč/1 min. Chodím na 12 - 15 minut 3× tydne. Do turba a na stojaka. 6 návštěv mi stačí "abych vypadala k světu ". Nechodím tam často,jen na jaře. Pokud se nedostanu v dubnu do teplých krajin a nebo pokud se tam zrovna chystáme.
opettady
hodnocení

A co si mam do solaria vzit sebou? Se tam opalujou lidi uplne nahy ze?

Teoreticky jen peníze. Jinak správně krém do solaria - dá se tam koupit,na jedno použití nebo celá láhev, a takove speciální brýle- ty mívají k zapůjčení zdarma. Nekdo se opaluje nahý a někdo ve spodním prádle. Já ze začátku v tangach,abych měla přehled. Při třetí návštěvě bez. Vezměte si ručník, kvůli pocení. Já ho neberu- u nás mají velké papírové uterky. Ovládání solarka Vám ukáže obsluha,je to velmi jednoduché. Já tedy na ležáka nechodím, chodím na stojáka s vibrodeskou- to mi zůstalo z dob,kdy jsem fitnesčila *smich*

hodnocení

0x
O tom jestli člověk vypadá nebo nevypadá k světu snad nerozhoduje tmavost pleti.
liska5

No, já taky koukám. *ee* Já tam nikdy nebyla a ani mne to nemrzí. Barvu chytnu automaticky při práci na zahradě nebo na výletě do hor, ale takhle uměle?!?*alene*

výtka
Upozornění od administrátora 07. 06. 2020 09:50:37
Bylo by fajn respektovat otázku...

hodnocení

0x
Do solária si vemte sebou ručník, protože se zpotite. U obsluhy si vyžádejte ochranné brýle. Pokud je nebudete potřebovat můžete je vždy odložit, ale i při zavřených očích bych je použil. A ano, budete samotný v malé místnosti, obsluha vás rychle zaskoli do ovládání a pak na naho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]