Nejste přihlášen/a.
Můžete mi doporučit nějakou hračku ze sexshopu? Jsem ještě panna, ale něco by to asi chtělo :D. Budu ráda za jakoukoli radu.
Dobrý den, najděte si informace o Magic Want (kouzelná hůlka) = elektrický masážní přístroj určený hlavně ženám a dívkám (který se nikam nezasouvá, ale určitě potěší). Zdravím!
P.S. Odkaz nebo obrázek zde nechci vkládat (viz pravidla poradny).
Magic Wand je hračka pro dost pokročilé, dává poměrně intenzivní rány, byť nic nebezpečného a je to spíš koření pro lehké masochisty, nic pro pannu, co si chce hrát.
Osobně bych jí doporučila spíš nějaký vibrátorek na poštěváček, tzv. motýlka. Když už teda musí
Magic wand jí časem tak natrénuje poštěváček, že až dojde na chlapa, ten aby se ulízal...a nic to s ní nehne. Nu, proti gustu
No, nevím, není to škoda...nebylo by lepší něco živého? Nebo se bojíš? Zkus na wisch.com, bývají tam pěkné kousky, a dobré, ověřeno. Mnohem levnější než v našich e-shopech! Ale nezaměň vibrátor, který dovede udělat dost radosti, s nástavcem pro pány. Taky ženě udělají radost, ale k tomu potřebuješ právě toho pána a jeho vybavení. Zaplatíš bez rizika kartou, ověřeno, ale doba dodání poštou je kolem 3 týdnů. Nikdo nepozná, co v balíčku je a zboží přichází spolehlivě. Případně mi pošli dotaz, odpovím.
Pokud celý dotaz není jenom vtip..
Každé(mu) z nás se líbí a vyhovuje něco jiného, takže těžko radit bez bližších informací - požadavky, vzhled, hlučnost, cena... No a někdo třeba nejradši živé.
Hodně záleží, k čemu má hračka sloužit a jaký je preferovaný způsob stimulace, podle toho se odvíjí další postup výběru. A taky na vnímání konceptu panenství, podle mě o něj s hračkou přijít nejde, ale chápu, proč a co a jak.
Už zmíněné masážní hlavice jsou většinou hodně intenzivní, jako první vibrační volbu bych asi volila něco menšího. Nebo by to mohl být třeba i Satisfyer (Penguin, Pro 2...), který nabízí zase něco jiného..
Z nevibračních hraček to může být cokoliv dle vlastních preferencí a možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.