tma 3 dny to jiste pisi o tom anglie,sycarsko,nemecko,italie ctu,kde co mluvili o tom i v cz takove jsou informace-silny magnetizmus nevedi co vse to napacha dale...?Kazdy si vytviri svoji predstavu,ale faktem je,ze nebude elekrina tudiz i zima pokud nemate ulhi... atd...
Jestli se chcete o tom něco dozvědět, neptejte se pomatených astrologů, nýbrž astronomů a astrofyziků. Ti vám potvrdí, že žádné nulové pásmo neexistuje.
Já jsem v souladu s formální a obsahovou logikou, na základě klasifikace, vztahové analýzy a syntézy, za použití metod indukce a dedukce a s přihlédnutím k historii našeho národa dospěl k následné generalizaci a z ní vyplývajícímu názoru - je to KOKOTINA. Kdo nevěří..., vy jste tak zblblí médiama až to bolííí. A co tak pásmo nulového mozku?
Chtel sem napsat, jak se hned 22. prosince rano vyroji zarucene zpravy o tom, ze se blizi dalsi jistojisty a neodvratny konec sveta, podlozene fiktivnim badanim vedeckych kapacit, dolozene zaznamama v trojskych kalendarich objevenych Schliemann uz v 19. stoleti...
... a ejhle. Zbezne sem mrknul na net a koukam, ze ani nemusime cekat az do 22.
Řekl bych že nám nic nehrozí protože přiletí Aštar Šeran a odveze nás svojí kosmickou lodí...
ladaadal*
Techno - chtěl jsem to napsat, ale nemohl jsem si vzpomenout jak se ten chlap jmenuje. Kolegovi to hodil někdo do schránky a všichni jsme se patřičně zasmáli. Hned jsem hlásil, že začnu rychle prodávat vstupenky, abych taky něco trhnul
Co to kurw@ je, to galaktické nulové pásmo? Co jako že se stane?
Já rozumím tomu, že nemůžou být všichni lidi na světě moudří. Ale že je naprostá většina úplně vylízaná, to mi hlava nebere. To je genofond... Darwin v hrobě přímo rotuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.