Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nulové pásmo

Od: anonym459 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jestli věříte nebo co si myslíte o galaktickém nulovém pásmu.

Myslíte, že se to stane?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

4x

Nulove pasmo mam tak jedine v penezence...

permanentní... *haha*

stribrnak*

já nemám ani tu peněženku*modla*

jabraka*
hodnocení

0x

Skutečně chceš na tyto nesmysly věřit?

JABRAKA

ohneta*
hodnocení

0x
Každý veri tomu, co mu rozum dovoli.

syfrig*
hodnocení

0x

tma 3 dny to jiste pisi o tom anglie,sycarsko,nemecko,italie ctu,kde co mluvili o tom i v cz takove jsou informace-silny magnetizmus nevedi co vse to napacha dale...?Kazdy si vytviri svoji predstavu,ale faktem je,ze nebude elekrina tudiz i zima pokud nemate ulhi... atd...*kafe*

hodnocení

0x

Jestli se chcete o tom něco dozvědět, neptejte se pomatených astrologů, nýbrž astronomů a astrofyziků. Ti vám potvrdí, že žádné nulové pásmo neexistuje.

buss
hodnocení

0x

Já jsem v souladu s formální a obsahovou logikou, na základě klasifikace, vztahové analýzy a syntézy, za použití metod indukce a dedukce a s přihlédnutím k historii našeho národa dospěl k následné generalizaci a z ní vyplývajícímu názoru - je to KOKOTINA.
Kdo nevěří..., vy jste tak zblblí médiama až to bolííí. A co tak pásmo nulového mozku?

hodnocení

0x

Chtel sem napsat, jak se hned 22. prosince rano vyroji zarucene zpravy o tom, ze se blizi dalsi jistojisty a neodvratny konec sveta, podlozene fiktivnim badanim vedeckych kapacit, dolozene zaznamama v trojskych kalendarich objevenych Schliemann uz v 19. stoleti...

... a ejhle. Zbezne sem mrknul na net a koukam, ze ani nemusime cekat az do 22.

asylum.com/...

iz*
hodnocení

0x

Je to hloupost a ztráta času se snažit k tomuto tématu dohledávat další "informace" a názory.

dddd*
hodnocení

0x

to je tak když si zprávy čtete na facebooku nebo ve spamech na mailu...a když už něco takového čtu tak si to ověřím u více zdrojů...

technoman*
hodnocení

0x

Řekl bych že nám nic nehrozí protože přiletí Aštar Šeran a odveze nás svojí kosmickou lodí...*slunce*

ladaadal*

Techno - chtěl jsem to napsat, ale nemohl jsem si vzpomenout jak se ten chlap jmenuje. Kolegovi to hodil někdo do schránky a všichni jsme se patřičně zasmáli. Hned jsem hlásil, že začnu rychle prodávat vstupenky, abych taky něco trhnul*haha*

hodnocení

0x

Co to kurw@ je, to galaktické nulové pásmo? Co jako že se stane?

Já rozumím tomu, že nemůžou být všichni lidi na světě moudří. Ale že je naprostá většina úplně vylízaná, to mi hlava nebere. To je genofond... Darwin v hrobě přímo rotuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]