Nejste přihlášen/a.
Již delší dobu cítím zatuhlost kloubů u palců na obou nohou. Zdá se mi, že zatuhlost postupuje pomalu nahoru ke kolenům. Sdělil jsem to svému obvodnímu lékaři, který mi na to předepsal ORAMELLOX s tím, že určitě dojde ke zlepšení. Vycucal jsem celé balení tohoto léku, ale ke zlepšení vůbec nedošlo. Jaké diagnózy by to mohl být příznak?
Mám takovou vaničku TESLA s vibrací, bublinkami a masážními ozubenými hřídelkami. Myslíte, že by to mohlo pomoci?
Zjistěte si, zda je u vás ve městě podolog, nebo aspoň rehabilitační oddělení, a tam se objednejte. V obou případech vás vyšetří. Ono se těžko radí, můžete být přetížený mladý atlet nebo důchodce s nadváhou. Nevíme, jak nohy zatěžujete, jakou máte obuv...
Bude to chtít nejen tabletky, ale speciální cvičení, zábaly, možná elektroléčbu. Co určitě, tak snížit množství potravin, jako uzeniny, paštiky, příliš masa, rajčat, paprik, soli, vynechat masové vývary, instantní polévky. Více pít čisté vody ideálně se lžicí jablečného octa. A více zeleniny, salátů, okurek, meloun, cukety...
Palce u nohou mají spojitost se 7. krčním obratlem. resp. spojem krční páteře s 1. hrudním obratlem. Dokonce se uvolněním palců dosáhne uvolnění krční páteře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.