Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest chodidla

Od: filip* odpovědí: 8 změna:
Dobry den vsem, uz nejakou dobu me boli při chůzi a hlavne ráno pri vstávání levé chodidlo. Nejvíce v bodě, na který prstem zatlacim (viz fotka). Zda se mi,že je ro ta slacha vo vede od prstů k patě. Někdy se ta bolest přesouvá i doprostřed a na okraj paty. Netusite co by to mohlo být? Jsem docela aktivní, je mi 19 let a omezuje me to při běhání a taak. Děkuju!
Bolest chodidla

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Propadá se klenba, ostruha, natažený sval, šlacha,...Chce to ortopedii a rentgen.

liska5
hodnocení

4x

Najděte si na internetu reflexní plošky na chodidle.Tohle místo by odpovídalo páteři zhruba v pase nebo nějakému orgánu v té části břicha kolem pasu, spíš vlevo. Záda Vás nebolí? Na vnitřní orgány nepůsobí jen kvalita stravy, ale i stres, napětí, starosti.. Místo často lehce rozmasírovávejte, mačkejte. Hlavně ty nejbolestivéjší plošky. Pak se podívejte, zda tomu nepřispívá Vaše obuv .

hodnocení

2x

Klenba. Chce to nosit doma ortopedické sandály a nechodit naboso.

barbora*
hodnocení

0x

Může to být ostruha nebo propadalá klenba, zkuste navštívit ortopeda... Ovšem nejprve bych zavítala na pedikúru nebo použijte doma pemzu, tvrdá kůže na patě vám už začíná praskat a to může být velmi bolestivé :(

liska5

Zdá se mi, že Filipa je Barbora a radí si sama.

david80

a jak jsi na to prisel, ty mudrlante?

liska5

Že píšou z jedné mailové adresy...

A ty "tituly" si , davide80, laskavě odpusťte. Takové způsoby sem nepatří.*bum*

jitus
hodnocení

0x
Syna to bolelo na stejnem miste,byla to patni ostruha. Zajdete k ortopedovi. A taky na pedikuru, ta pata je hrozna!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ostruhy na patě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]