Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pijete konopné čaje? Kde sehnat dobré čaje?

Od: petulka* odpovědí: 3 změna:
Máte nejaky tip na eshop s caji? Kvalitni caje co nakopnou :)
Zaroven se ptam, mate zkusenost s konopnym cajem? Nejaky ucinky? Chut? Je mi jasny, ze to asi nebude s THC. ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

opettady
hodnocení

0x

permanentni zhulenost *smich2*

Také by mě to zajímalo , ale kdyžtak se podívejte na YouTube a určitě něco najdete...já už teď někdy právě také budu objednávat čaje s různými mírně halucinogenními ,legálními bylinami na uvolnění..

hodnocení

0x
Citace: V horké vodě vzniká z THCA určité malé množství THC. Rozpustnost samotného THC není sice nulová, ale je natolik nízká, že ve výluhu je přítomné nanejvýš v desetinách procenta.
Takže představa permanentního zhuleni bude asi silně vzdálená od reality. THC se daleko lépe rozpouští v tuku takže,kdo chce místo kouření pít, používá mléko, případně lihový výluh. Mléko má prý ale výhodu, že mléčný tuk přijme vždy stejné množství aktivních látek, zatímco při louhování v alkoholu nikdy nevíte jakou sílu bude výsledek mít a jakou budete mít následně kocovinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]