Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes to bude anonymně jelikož si tu nechci zbytečně kazit reputaci.
To co se mi stalo včera se mi snad ještě nikdy nestalo.
Pořádal se u nás ve městě takový menší festiválek do 300 osob a přehnal jsem to celkem hodně s alkoholem.
Dopadlo to tak že, no uplně se propadám hambou ale stalo to že jsem se vzbudil a vedle postele prostě byla hromádka no asi víte čeho.
Šel jsem tam s tím že si dám tak 4 piva a možná jednoho panáka ale stává se mi celkem často to že se prostě na těhle akcích utrhnu z řetězů a piju víc než jsem měl v plánu.
Ani nemusím psát jak mi je, na záchodě jsem byl od 5 až pomalu do teď, už jsem se dokázal i najíst a je mi o dost líp.
Proč to sem píšu? Chtěl bych se naučit udržovat to pití v rozumné míře. Jinak já celkově nějak nepiju až na nějaký občasný pivo k večeři nebo sklenku vína při nějaké příležitosti.
Pokud vedle té postele bylo nablito,to asi zažilo hodně lidí,netrápil bych se tím. Pokud nas..no,to je horší...Já míval ten problém,že když jsem šel do města chlastat,vždy jsem domů přinesl nějaký nečekaný suvenýr... Po jednom šíleném večeru jsem ráno na dvoře našel živou přidušenou srnku,netušímkde jsem ji vzal.To stačilo. Od té doby chlastám výhradně doma,v bezpečí...
Zdravíčko.
Alkohol je metla lidstva, to nevíš?
Když už piješ, tak před tím je nutné se pořádně najíst, pokud přímo na místě žádné jídlo není.
Za další, vyvaruj se panáků, ty jsou nejhorší.
Nejlepší je víno, kvalitní, pokud možno suché, či polosuché.
Prokládat jej vodou, čistou.
A neházet to do sebe jako magor , říká se, všeho s mírou.
Asi neporadím, to je prostě o pevné vůli, ale nějaká zkušenost by byla. Asi ve 22 letech jsem byl s manželkou ve sklípku. Zpět busem a pak přes celé maloměsto...no měli jsme toho dost. Ona už nemohla, tak jsem ji vzal na záda. Byla to hrozná cesta. Kdo nás viděl, zůstal nadosmrti smutný. A tehdy mi blesklo hlavou, že tohle už nikdy nechci zažít. Od té doby /bezmála 40 let/ jsem nebyl namol. Maximálně jsem měl špičku. Prostě nějaká klapka.
Hůř dopadl kamarád. Byl chlastat ve městě v hospodě a tak se opil, že se vzbudil vedle metrákové staré cikánky. No lekl se tak, že bafl kalhoty a vyskočil z okna z 1. patra a zlomil si nohu. Smáli jsme se s klukama jako koně když nám to květnatě vyprávěl. Dodnes neví, jestli něco bylo. Měl okno.
A já nevím čeho tam byla hromádka. A ostatní si také nejsou jistí. Pokud jste udělal "velkou" potřebu vedle postele, tak buďte rád, že to nebylo do postele. To by asi bylo o dost nepříjemnější . Pokud jste se tam pozvracel, tak je mi divné, že to zůstalo v úhledné hromádce a proč byste s tím dělal takové cavyky, ale výsledek je stejný. No a teď k tomu co dělat. Píšete, že jinak nepijete a navíc říkáte, že se Vám to ještě nikdy nestalo a že jste se takto "střískal" poprvé. Ale pro příště, na podobných akcích bývá také jídlo tak mezi pitím určitě jíst a spíše něco tučnějšího. Zásadně nemíchat panáky s pivem. To je tady hodně běžné a vůbec nechápu, proč to lidé dělají. Jsou to dva alkoholy různého typu (nevím jak bych to jinak vyjádřila) a tak se musí mezi sebou v žaludku přímo přebíjet a "rvát" o prvenství a člověk musí být za chvíli úplně " na šrot". A jak musí druhý den bolet hlava, to si ani nedovedu představit. To musí být doslova peklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.