Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, možná jste to přehlédla, ale on zde řádil koronavirus a agenda úřadu (počet žadatelů) značně nabobtnala a (většinou) úřednice prostě nestíhají. Nárokovat si kompenzaci za čekání je iluze a bláhovost. No, možná máte i smůlu, že Vaše příjmení začíná až písmenem V. Zdravím!
lucievlkova - myslím si, že stát se zachoval vůči lidem, kteří nárokují ošetřovné, dost velkoryse (nárok mají i OSVČ, což dříve nebylo). Jinak si můžete postěžovat přímo paní Maláčové na MPSV.
Žádnou kompenzaci nedostanete a na spravedlnost zapomeňte Třicet dní je to od termínu dodání všech podkladů a v současné době úřednice nestíhají, dokonce jsem slyšela historky, jak makají do večera a o víkendech, čemuž tedy moc nevěřím. Opožďuje se všechno, jeden týden bych neřešila. Koneckonců já čekám na výměr důchodu už měsíc přes lhůtu (což mi nevadí, protože pracuji), ale kdybych nemakala, tak si taky můžu zoufat, což je tak jediné, co lze. Stížnost samozřejmě napsat můžete na vedení svého "úřadu". Kompenzace je podle mne pitomost, to byste musela čekat mnohem déle a soudit se.
Na to existuje e-formulář zpravy.aktualne.cz/... ,odpověd by jste měla dostat do dvou dnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.