Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánovaná operace

Od: fokus odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, je možné když mi chirurg řekne termín operace( krery mi nevyhovuje třeba kvůli škole) mu říct ať mi navrhne jiný volný termín? Nebo třeba rovnou termín na prázdniny( červenec)
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Každý chirurg se operacím v létě vyhýbá. Rány se špatně a dlouho hojí.

etana*
hodnocení

0x

Můžete to zkusit, pokud to půjde, chirurg se vám pravděpodobně bude snažit vyhovět, ale nepočítejte s tím, že je to jeho povinnost, chce to nějaké vysvětlení a slušné chování. V létě se tolik neoperuje, ale letos bude vše jinak a pojede se přes léto naplno.

hodnocení

0x

Dostala jsem naopak termín operace na přelom června a července, což mi nevyhovovalo. Navíc Vám každý řekne, že v létě se všechno obtížněji hojí a dostává do normálu, než v chladném období. Poprosila jsem o posunutí. Vyhověli mi, nastupovala jsem na operaci 5.2. a už jsem si nic dalšího nevymýšlela.

Proto to zkuste, za zeptání nic nedáte a když bude slušné, jistě se budou snažit Vám vyhovět, abyste nezameškal školu.

Ale letos je opravdu mimořádná situace, kterou lidstvo dosud nezažilo. Po dobu koronakrize se všechny zákroky hodně omezovaly a rušily, teď se to bude muset dohnat. O to je to složitější.

Přesto to můžete zkusit, třeba Vás pochopí. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]