Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych prosil o radu, jestli nevíte kam zajít nebo co podniknout v Novém Jičíně, nebo blízkém okolí, mám tam jen na 3 dny s přítelkyní do jednoho penzionu a tak bych i rád něco podnikl. Předem děkuji.
Tak když už nic, tak vytlučte z toho "nic"co jen jde. Projděte si centrum N.Jíčína přes streetview, vygooglujte si místní zajímavosti a pak "náhodně"s přítelkyní odbočujte tam, kde to máte nastudované a poreferujte jí o tom. Zaměřte se na místní drby a historky. A třeba si převezete z N.Jíčína její obdiv ![]()
Nebo neomylně zamiřte do místního kina na nějakou místní ptákovinu, kterou je možné vidět jen tam... Hlavně nezapomeňte hned na nádraží koupit kloubouky, vžddyť jste ve městě klobouků ![]()
to miki a zaj: já Česko neříkám, nelíbí se mi to a nejde mi to přes pysky. Pro mně bude Česká republika vždycky Čechy i kdyby rudí Zemanové padali z nebe po tuctech, či kopách spolu s čínskými soudruhy.
A tím nádražím myslím tohle: idnes.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.