Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lituju toho, co jsem udelala

Od: adruska odpovědí: 11 změna:
Ahoj, jeden kluk mě chtěl delší dobu a včera jsme byli venku a já mu dala pusu.. lituji toho, protože jsem to udělala v zmatení. Nevíte, co mám teď dělat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladis*
hodnocení

6x

Neboj, na smrtelne posteli budes litovat toho, cos NEudelala a ne toho, cos udelala.

zrejme ti je 12 let a ... no se sexem jeste pockej...

id
hodnocení

2x

Co máte dělat? Pokud to byla pusa bez roušky, tak by bylo vhodné jít vy i ten klučina na testy na Corona virus. Není to levné, ale jistota je kulomet. Nebo máte na mysli jinou radu?:)

mate59
hodnocení

1x

Nic si z toho nedělej.Život jde dál.

hodnocení

1x

Pokud Tě ten kluk chtěl a pak se spokojil s pusou, byl to od Tebe dobrý tah. Kéž by to takhle jednoduše vyšlo pokaždé. ;)

Na kluky se zatím vykašli a věnuj se radši učení, teď školáci díky koronaviru o hodně přišli.

Neradím Ti, abys rozdávala pusinky na potkání, ale pro jednou se snad nic nestalo. A hlavně z toho nemůžeš otěhotnět. Tak neměj výčitky. Jaga.

figurek*
hodnocení

1x

no co teď dělat s tou včerejší pusou. Už asi nic. Kluk ji dostal a tobě jí neubylo.

Příště by ses měla držet trochu zpátky, protože pusu od holky si kluci vyloží jako šanci na další pusy a na lepší pokračování.

iz*

"Včerejší" pusa před 3 měsíci...

jenda2*
hodnocení

1x

Že by možnost otěhotnění? Doba je zlá a to je hned... Ach jo.

liska5
hodnocení

0x

Čas nejde vzít zpátky, tak nemá cenu se tím trápit. Kdyby ses opět ocitla venku s tím klukem a on byl neodbytný, tak mu musíš říct důsledně, že v tom nechceš pokračovat, že to před tím byl úlet a žes byla zmatená..

Jednou, když kluk nechtěl pochopit, tak jsem mu řekla, že jsem zamilovaná do někoho jiného. Byl to výmysl, ale pomohlo to.

hodnocení

0x
To žes mu dala pusu nic neznamená k ničemu tě to nezavazuje tak se nestresuj a bud v klidu

hogan
hodnocení

0x

pusa neni mejdlo, ta neubyva:o)

tebi
hodnocení

0x

Jeee, jedna pusa, vždyť to je fajn. Žádný stres, nic se neděje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]