Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaplacení a poslání objednávky kurýrem

Od: order odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, potřeboval bych objednat v jedné prodejně knih zboží, co nikde jinde nemají, ale je skladem jenom na jedné prodejně v ČR a na adresu ani na jinou pobočku mi to nedoručí, bohužel to mám daleko, tak je pro mě nereálné se tam dostat. Lze zaplatit pouze hotově na místě a přemýšlím, jak by to šlo zařídit. Bohužel odtamtud nikoho neznám, kdo by mi to zařídil a nejspíš asi nepůjde zařídit kurýr. Nějak si neumím představit, že se s nějakou přepravní společností budu domlouvat, že jim zaplatím předem a oni to zaplatí, vyzvednou a doručí, napadá Vás něco, nabízí nějaký přepravce podobnou službu? Prodejna je v Ústí nad Labem. Děkuji.
doplněno 30.05.20 00:17: Vlastně by stačilo přenést z prodejny asi 100-150 m na podací místo Zásilkovny.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blakcak*
hodnocení

4x

Zkuste třeba najít nějaký portál, který se věnuje mikroslužbám v konkrétních regionech. Kamarád se mi takhle jednou nacpal do auta s kočkou v přepravce, že ji veze nějaký mamině za peníze, po cestě jsme kočku u paní vysadili a on za to zkasíroval 250. Už si nepamatuji web. adresu, ale Google určitě pomůže. Vytvářela se tam poptávka a lidé pak nějak soutěžili, kdo to udělá za míň peněz. Tenkrát jsem si ten web prošel, takových donášek tam bylo hodně, nevím jak dnes. Zkuste pohledat.

doplněno 30.05.20 05:52:

už jsem to našel: zavezu.cz/...

janh*
Jenže on to musí zaplatit na místě a jistě to nebude za 50,-...
Poslat to potom někam,je to to nejmenší.
blakcak*

Pokud systém Zavezu.cz dobře chápu, tak stačí si vybrat někoho s doboru reputací a dohodnout se s ním. Peníze se přece dají poslat na konto.

hodnocení

3x

Zkuste se podívat na https://idodo.cz/ - nabízejí, že zařídí nákup.

janh*
hodnocení

0x
To už stávkuje i vlak?
order
hodnocení

Spočítejte si cenu vlaku a časovou náročnost z Ostravy.

order
hodnocení

Díky za tipy. Dal jsem si post na FB, a co se nestalo, kamarádka mi napsala, že jí po neděli přijede navštívit její kamarádka z ÚnL a vyzvedne mi to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]