Dobrý den, potřeboval bych objednat v jedné prodejně knih zboží, co nikde jinde nemají, ale je skladem jenom na jedné prodejně v ČR a na adresu ani na jinou pobočku mi to nedoručí, bohužel to mám daleko, tak je pro mě nereálné se tam dostat. Lze zaplatit pouze hotově na místě a přemýšlím, jak by to šlo zařídit. Bohužel odtamtud nikoho neznám, kdo by mi to zařídil a nejspíš asi nepůjde zařídit kurýr. Nějak si neumím představit, že se s nějakou přepravní společností budu domlouvat, že jim zaplatím předem a oni to zaplatí, vyzvednou a doručí, napadá Vás něco, nabízí nějaký přepravce podobnou službu? Prodejna je v Ústí nad Labem. Děkuji. doplněno 30.05.20 00:17: Vlastně by stačilo přenést z prodejny asi 100-150 m na podací místo Zásilkovny.
Zkuste třeba najít nějaký portál, který se věnuje mikroslužbám v konkrétních regionech. Kamarád se mi takhle jednou nacpal do auta s kočkou v přepravce, že ji veze nějaký mamině za peníze, po cestě jsme kočku u paní vysadili a on za to zkasíroval 250. Už si nepamatuji web. adresu, ale Google určitě pomůže. Vytvářela se tam poptávka a lidé pak nějak soutěžili, kdo to udělá za míň peněz. Tenkrát jsem si ten web prošel, takových donášek tam bylo hodně, nevím jak dnes. Zkuste pohledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.