Nejste přihlášen/a.
U větších zákroků, jako je výměna kloubů, se jde po přijetí na operaci druhý den. Musej si udělat nějaké odběry a zjistit, na co jste alergický, ale taky pohlídat, abyste nejedl, což při narkoze vadí. Je ale možné, že půjdete i týž den. Tam to uspání není tak dlouhé.
Tak třeba i za půl roku. Všude je skluz kvůli koronáči. Ale jestli jim někdo vypadne, tak to může být dřív.
Mám už vytrhané všechny osmičky a všechny sedmičky. Vše se odehrávalo v lokální anestézii a nikdy jsem s tím neměl problémy. Trhání zubů v celkové narkóze mě překvapuje a netuším, k čemu je to dobré.
Jinak na operaci v celkové narkóze se obvykle chodí hned druhý den po příjmu.
@rrrrr: Zubařka mi trhala jednu osmičku, která měla "zamotané" kořeny tak, že ji musela napřed rozřezat na tři díly a pak jeden po druhém vytrhat. Jen jsem si připlatil za kvalitní anestézii, protože zubařka je kamarádka a upozornila mě, že pojišťovnou placená anestézie nestačí. Proběhlo to naprosto bez bolesti a ani následně žádný problém.
Inu, kdo umí, ten umí.
Budete absolvovat kolečko,odběr a vyšetření krev,možná RTG,na odd.anesteziologie dotazník o anestezi.Termín OP obyč. stanoví stomatochirurg a toto vyšetř. nesmí být starší tuším 7 dní.
Jak vám udělají odběry tak do týdne.Ráno se už nesmí ani pít,nástup je na expektační lúžko,tam dají tabletku,infuzi,odvoz na zákrok,po výkonu se leží na expekt. ještě několik hodin.Je možné,že to majú rúzné kliniky rúzně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.