Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 16 let a nikdy sem neměl žádnou holku, každá řiká jak sem pěknej atd ale nikdy žádná se mnou nece chodit už fkt neim co dělat ... každej z kámošů už měl holku a furt vypráví jaký to je .. dá se to vubec zažít? není to tím že mám cukrovku a nechtěj mě kvůli tomu?
děkuju za pomoc
Cukrovkou to nebude-to je blbost.Možná je na tobě vidět velká snaha a moc je uháníš.To jsem z duše nesnášela mělo to opačný efekt a vzala jsem nohy na ramena.Uvolni se,hlavu vzhůru a povznes se nad to.Na tom zas tak nezáleží,jestli budeš mít první holku v 16 nebo 20-ono se nějaká obějí-věř!
To si teda chudák. Všichni kolem Tebe už holku měli, bylo to velkolepý, celý dny o tom mluví a Ty nic... . Víš, kluci i holky v Tvém věku si někdy hodně vymýšlí. Jejich sny se v jejich podáních mění ve skutečnost. A pravda je někde úplně jinde. Nemáš kam spěchat. Kdo si počká, ten se dočká
. A jak píše hrozinka - netlač na pilu.
Ahoj, tím se netrap. Většina kluků začíná mnohem později.
Já jsem jako holka začala velmi brzy, ale mnozí mí partneři měli první holku a první pohlavní styk až po dvacítce... a byli to úžasní milenci i partneři. Ti, co začínali dříve, nebyli ve srovnání s nimi v ničem lepší, většinou se jednalo o kluky z nižších sociálních vrstev nebo s nižším vzděláním (zkušeností mám hodně, takže si porovnání můžu dovolit). A navíc, jak už tady někdo upozornil, mnozí si své zkušenosti vymýšlejí a přibarvují...
S cukrovkou to určitě nespojuj, to je nesmysl. Ale když už jsi to napsal,tak mě napadlo: a nejsi náhodou ten typ, co se pořád lituje? S takovými se necítí dobře nikdo. Aby holkám s Tebou bylo příjemně (a chtěly s Tebou chodit), musíš být pozitivní, nelitovat se, neskuhrat, nemluvit pořád jen o sobě, ptát se jich na ně samotné (ptej se hodně), poslouchat je (a na to, co říkají, reagovat rozumnými otázkami), chválit je, ale nevtírat se (v žádném případě se neptat, jestli Tě chtějí a nechtějí, proč a podobně), mít smysl pro humor (tím se myslí, že se máš zasmát sám sobě, když se ztrapňuješ, nebo když si z Tebe někdo dělá srandu...). Neboj se říct vlastní názor, nesouhlasit - holkám se líbí kluci, kteří jsou sebevědomí. Pokud Ti sebevědomí chybí, pokus se aspoň předstírat, že ho máš. Tzn., choď VŽDY vzpřímeně, dívej se lidem (holkám) do očí a uvědom si, že nejsou v ničem lepší než Ty. Ne, opravdu nejsou.
Samozřejmě, že holky přitahují kluci, kteří vypadají, že mají co nabídnout. To znamená, že působí jako vášnivý exotičtí milenci nebo super chytří intelektuálové nebo dobrodružní aktivci a podobně... záměrně píšu "působí", protože jde jen o to, vyvolat v té holce dojem, že jsi něčím hrozně žádoucí, že jsi nejlepší partie široko daleko, a že si tě musí získat. Takový dojem se vytváří už zmíněným sebevědomím (tvař se sebevědomě, choď sebevědomě, dívej se tak i mluv) a drobným odmítáním dívky (když budeš předstírat, že je ti tak trochu lhostejná, získá pocit, že jsi lepší než ona, a že Tě musí mít).
Jo a přečti se rady a návody na netu, jak sbalit holky, a tak... je jich spousta
Ještě poslední poznámka: Chceš ty holky do postele nebo je chceš mít rád? V tom je totiž obrovský rozdíl. A pokud jako svůdník teprve začínáš, holky to hned poznají, že chceš jen sex. Proto se ze začátku věnuj jen tomu, že jim budeš na blízku, že Tě budou milovat a Ty budeš milovat je. Ono je to i lepší než celý ten sex (který můžeš mít s jakoukoliv anonymní tváří).
Doufám, že Ti aspoň trochu pálí a vezmeš si ty rady k srdci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.