Je nám oběma let a můj přítel při líbání si vždycky upšoukne při mazlení a mne se tím vše znechucuje. Co se dá s tím dělat,když mi tvrdí že on za to nemůže?
No fuj, teda. To by udělal pouze jednou a šmitec. Nechápu, že nevíte co se s tím dá dělat. Ale asi zase nemáte Vy co dělat a vymýšlíte si ubohosti. Protože mazlit s takovým čunětem, na to už musí být také nátura...
@babajaga Pravda... ještě by z toho mohl být úraz a při jeho vysvětlování na pohotovosti možná i další... kdyby se ošetřující lékař či sestra začali dusit smíchy...
Ale s tou píšťalkou nevím nevím... aby ty "hvizdy" nebyly příliš ohlušující a neodváděly pozornost od provozovaného...
Když to dělá schválně, je to čuně prasečí. Když by to nekontrolovaně ušlo, dá se omluvit. Nejlépe to zde napsal Lipánek ve svém příspěvku. Prostě si odskočit a odfouknout si. Někdy se i opláchnout.
Zkontroujte jeho jídelníček, před schůzkou není vhodné cpát do sebe hodně měkký chléb, čerstvé buchty a luštěniny. Možná vůbec netuší, jaký to má na větry v jeho střevech vliv.
Ano,ano, měl by si dát do pořádku trávení. Často jsou to nadýmavé potraviny. K výčtu od Maky přidám třeba zelí, kapustu, kedlubny, vejce, cibuli a zejména v nějaké nevhodné kombinaci, třeba se sladkým.
No on může pšoukat pořád ale jste si toho vědoma pouze u mazlení. Nebojte se s ním promluvit, třeba zajde k lékaři a ten mu napíše nějaké léky na nadýmání. Někdy ten člověk opravdu za to nemůže ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.