Nejste přihlášen/a.
Díky za odpověď
Jo,já právě taky.od 1.5 2020,ale nemají na čssz ten doklad o ukončení,tak mě tu poslední dávku nemůžou zatím vyplatit.
0x
Zdar, Hele já mám naprosto stejný problém. Podívej dneska je 27.5.20 a do dnešního odpoledne 17:05 mě nepřišla vůbec žádná nemocenská za duben. A to pravidelně několikrát denně kontroluji svůj účet elektronicky přes PC není tam stále nic. A už jsem ji měl mít na účtě. A to mě nemocenská přišla prve 9.března a 17 dubna a nyní 27.5 jako vůbec nic. Už jsem písla na SSZ. v mém okrese a zatím žádná odpověď. Docela to spěchá potřebuju tamhle uhradit urgentně různé poplatky okolo bytu atp... a bez nemocenské se nechytám ![]()
Pracovní neschopnost jsem zatím neukončoval neboť, zdravotní stav to stále nedovoluje ![]()
Jako jestli za to může ten čínskej korunavirus to si příliš nemyslím, že by sociálka nějak kvůli tomu se zpozdila.
- Kdy chodí nemocenská a kolik?
- Kdy chodi nemocenska
- Zatím nepřišla nemocenská mám čekat?
- Kdy chodí nemocenská na účet?
- Chodí kontroly nemocenské o víkendu?
- Kdy chodí nemocenská
- Invalidní důchod a nemocenská od 1.1.2010
- Jak dlouho bude vyplácena nemocenská
- Nemocenská - kontrola doma
- Výpověď, odchod do důchodu, nemocenská
- Důchodce a nemocenská
- Mohu při pracovní neschopnosti podnikat?
- Podnikatel vs nemocenská - jak to chodí?
- Nemocenská + rušení pracovní smlouvy ve zkuš
- Invalidní důchod nebo prodloužit nemocenskou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.