Ahoj, nevíte kdy mi přijde nemocenská za duben? Za březen jsem ji obdržel 9 dubna, ale za duben mi ještě nepřišla a dnes je už 27 května. Díky za odpověď
Přesně to se mi stalo taky,obvolejte sociálku,mě tam ze zaměstnání nedodali doklad o ukončení PN,už je to vyřízené.Takže jim tam něco chybí...zkuste tam zavolat
a jestli pokračujete v PN,tak potřebují lístek na peníze k 1.4 2020
Zdar, Hele já mám naprosto stejný problém. Podívej dneska je 27.5.20 a do dnešního odpoledne 17:05 mě nepřišla vůbec žádná nemocenská za duben. A to pravidelně několikrát denně kontroluji svůj účet elektronicky přes PC není tam stále nic. A už jsem ji měl mít na účtě. A to mě nemocenská přišla prve 9.března a 17 dubna a nyní 27.5 jako vůbec nic. Už jsem písla na SSZ. v mém okrese a zatím žádná odpověď. Docela to spěchá potřebuju tamhle uhradit urgentně různé poplatky okolo bytu atp... a bez nemocenské se nechytám
Pracovní neschopnost jsem zatím neukončoval neboť, zdravotní stav to stále nedovoluje
Jako jestli za to může ten čínskej korunavirus to si příliš nemyslím, že by sociálka nějak kvůli tomu se zpozdila.
Taky jsem psala na čssz,odepsali asi za dva dny,pak mi i volali že nemají doklad z práce ,o ukončení.Zkuste brnknout i do účtárny jestli vše odeslali...U vás to bude pravděpodobně lístek na peníze k 1.4.,když ještě marodíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.