Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrápání partnera/partnerky

Od: saletka® odpovědí: 8 změna:

Vážení, jak řešíte chrápání vaší drahé polovičky? Mám špunty, ale tlačí mě.

doplněno 27.05.20 18:34:

Všem moc děkuji:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Trochu z jiného soudku. Měl jsem někde v dutinách streptokoka a na antibiotika nereagoval. Tak mi doktor poradil abych několikrát denně a hlavně večer před spaním kloktal roztokem lžičky sody bicarbony v hrnku vody.
Po asi 14 dnech mi manželka oznámila, že jsem úplně přestal chrápat. Vzhledem k tomu že soda je neškodná a laciná můžete zkusit partnera ukecat aby to zkusil.

ivo®
hodnocení

1x

už asi 12 let spím na druhém konci domu ve svém pokoji...

No jo, to máte štěstí, že to jde. Ale co mají říkat lidé, kteří bydlí ve dvoupokojovém bytě?

hodnocení

0x

Nemám obyčejné molitanové špunty, ale takové vylepšené, mají více vrstev a v uchu netlačí, přizpůsobí se. Šňůrku si dávám dozadu za krk. Koupíte je v prodejně s pracovními pomůckami, či v Řempu.

Pomáhají i kapky ADENOL - cena kolem 170 Kč, které si dotyčný chrápal natře před spaním pod nos. Navíc jsou větrové a pěkně uvolní dýchací cesty.

Jinak nepoužívám doma, spíme s dědou každý v jiné místnosti. Večer si dáme Dobrou noc a šup do svého. Ty špunty mám na dovolené, kdy se večer do noci lidé ještě bavili u venkovního baru /v zahraničí/ či hulákali u táboráku /v Čechách/ A já neslyšela nic a dobře se mi spalo. Jaga

Chrápání partnera/partnerky

hodnocení

0x
Na chrápání existuje nějaká drobná chirurgická operace na pár minut. Něco pomění v puse vzadu. Zkuste se zeptat na klinice plastické chirurgie, právě v takovém článku jsem o operaci četla.
liska5

Na každého se řešení operací nehodí. Řekl mi lékař z laserovoé kliniky. Někomu dokážou snížit přebujelou tkáň, jinému nic nepřebývá, jen zapadá jazyk, a musí se to řešit buď pružnými implantátky do kořene jazyka, aby nezapadal, nebo dýchacím přístrojem s maskou.

hodnocení

0x
Pokud dotyčný nejen chrápe, ale i občas přestává dýchat na delší dobu, může se jednat o spánkovou apnoe. Mrkněte na internet a přečtěte si o tom. Spánková apnoe se dá řešit a dotyčný by i mohl přestat chrápat.

lidus*
hodnocení

0x

Dnes jednoduše, každý máme svůj pokoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]