Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na horní jedničku - matalokeramika či celoker

Od: marek87* odpovědí: 6 změna:

Na horní jedničku - matalokeramika či celokeramika?
Jakou korunku byste volili a proč?
Předem díky za diskuzi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Určitě celokeramika,zub jakoby prosvítá,je přirozenější,při metaloker.ten efekt není.Záleží na zubu,možná by vám stačila faseta.

marek87*
hodnocení

Faseta na implantát, když mám v dásni jen váleček se šroubem?
A někdo říká že metalokeramika je odolnější a celokeramika na nejnamáhanější zub je hloupost, tak nevím?

olinl
hodnocení

0x

Zeptej se tvého zub. lékaře co doporučuje. Metalokeramika je podle mé "zubařky" nejpevnější materiál i na korunku. Vždy mi nabídne dvě varianty řešení při zákroku a slovně popíše nevýhody i výhody, životnost materiálu atd. Věřím jí, se zuby to vždy dopadne tak jak říká.

marek87*
hodnocení

Nemohu se zeptat zubaře, který mi nabízí pouze jednu variantu.
Bude mi chtít prodat za 10tis. svou metalokeramiku.
Druhý mi nabízí celokeramiku za 16tis.
Vy máte nějakou metalokeramiku v ústech? Díky

janm*

Mám kov keramika, sice stoličky, nemůžu si stěžovat, vypadá jako vlastní, tedy je-li vybrán dobrý odstín...ovšem ta cena, měl jsem to tedy levnější, snad víc jak o polovinu, nebo že by byly přední dražší? Zkusil bych se na cenu zeptat také jinde...asi větší město...

mate59
hodnocení

0x

Nepsal jste, že se jedná o implantát,tam faseta nejde.Je skutečne vizuální rozdíl mezi celo a metalokeramikou,záleží na vás, jedná se jen o cenu.Korunky vám múže udělat i jiný zubař,vzhled,kvalita zpracování je jen na zubním technikovi,osazení korunky by se ale mělo udělat hned nebo co nejdřív po demontáži vhojovacích válečkú.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]