Nejste přihlášen/a.
Na horní jedničku - matalokeramika či celokeramika?
Jakou korunku byste volili a proč?
Předem díky za diskuzi.
Určitě celokeramika,zub jakoby prosvítá,je přirozenější,při metaloker.ten efekt není.Záleží na zubu,možná by vám stačila faseta.
Zeptej se tvého zub. lékaře co doporučuje. Metalokeramika je podle mé "zubařky" nejpevnější materiál i na korunku. Vždy mi nabídne dvě varianty řešení při zákroku a slovně popíše nevýhody i výhody, životnost materiálu atd. Věřím jí, se zuby to vždy dopadne tak jak říká.
Nemohu se zeptat zubaře, který mi nabízí pouze jednu variantu.
Bude mi chtít prodat za 10tis. svou metalokeramiku.
Druhý mi nabízí celokeramiku za 16tis.
Vy máte nějakou metalokeramiku v ústech? Díky
Nepsal jste, že se jedná o implantát,tam faseta nejde.Je skutečne vizuální rozdíl mezi celo a metalokeramikou,záleží na vás, jedná se jen o cenu.Korunky vám múže udělat i jiný zubař,vzhled,kvalita zpracování je jen na zubním technikovi,osazení korunky by se ale mělo udělat hned nebo co nejdřív po demontáži vhojovacích válečkú.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.