Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napsat na stuhu smutecni kytice

Od: marianda® odpovědí: 7 změna:

Dobry den, prosim radce o pomoc s tim, co napsat na stuhu smutecni kytice. Zemrel mi stryc, nahle. Pohrbu se nemuzu zucastnit. Tak posilam alespon kytku. Napsat tam jen Posledni sbohem a krestni jmeno, nebo cele i s prijmenim? To se mi zda divne, kdyz jsme rodina. Za odpovedi dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Poslední sbohem - Olga s dětmi, Nezapomeneme - Karel a Bětka, Vzpomínáme- Vonderkovi

V rodině jen křestní jména. Pokud sousedům, šéfovi z práce, tak příjmení.

Ano, naprosto souhlasím. Takto to píšeme již řadu let. A klidně napsat i již zmíněné "neteř Jana".

hodnocení

3x

Dobrý den. Napsala bych - poslední sbohem od neteře a jméno (Aleny, Marie..) To by mělo být v pořádku.

hodnocení

3x

Ještě se píše NA ROZLOUČENOU. Na druhou stuhu své jméno, nebo máte-li rodinu, tak třeba Jana s rodinou. Příjmení psát nemusíte, v příbuzenstvu jste se jistě všichni znali.

Jinak Vám dobře poradí i v Květinové síni či pohřební službě. Tam nám při objednávání kremace dokonce ukazovali asi 10 různých druhů, šířek a barev stuh, a taky různé druhy písma na ně, abychom si mohli vybrat, co se k našim kyticím bude nejlépe hodit. Jaga.

Pravda. Toho,že tu chybí NA ROZLOUČENOU, jsem si nevšiml. A přitom je to tak časté a nepatří k ostatním zde vypsaným o nic méně.
hodnocení

Dekuju, to na rozloucenou se mi zamlouva asi nejvice.

hodnocení

2x
Text: Vzpomínáme rodina ta a ta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]