Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závěrečná melodie z filmu Smrt si vybírá

Od: honzaferda® odpovědí: 6 změna:

Může mi někdo dát nějaké informace o závěrečné melodii z filmu "Smrt si vybírá"? Je mi velice povědomá, ale nemohu si vzpomenout odkud ji znám. V ukázce od 11-té vteřiy. Děkuji

New Project.mp3 2.48 MB

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den. Mám dojem, že se jedná o písničku Život utíká od Marie Rottrové, ale v té ukázce je v instrumentalní podobě.

ben®

gamapolis - trefil jste to přesně. Z ukázky, kterou vložil tazatel, jsem identifikoval hlas paní Rottrové (la, la, la), ale melodii (písničku) nikoliv.

hodnocení

Ano, je to ono. Děkuji za informaci !

doplněno 26.05.20 11:19:

Viděl jsem včera jenom konec toho filmu. Když jsem si ho stáhl, zjistil jsem, že ta písnička je i v průběhu filmu zřejmě zpívaná Janou Šulcovou.

Ač to možná nemusí tak vypadat, za Janu Šulcovou skutečně zpívá Marie Rottrová. Je třeba si uvědomit, že nahrávka je z počátku 70. let a hlas se mění. Hlas Karla Gotta v písničkách dejme tomu z poloviny 60. let zní trochu jinak, než např. nahrávky z let 90.

hodnocení

OK, je to možné, já to ale nepoznám. Jinak děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]