Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohniště Brno

Od: andrej001 odpovědí: 3 změna:

Zdravám, chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte o nějakém místě kde by se dali opěkat špekáčky v Brně, byl jsem s kamarády před nějakou dobou někde v Tuřanech ale už si nevzpomínám kde to bylo, jen vím že jsme přelézali závoru proto potřebuji nějaké nové místo, nejlépe né moc známé a v klidné části.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Pokud se to (tady) zveřejní, tak to přestane být klidné málo známé místo a to v 99% znamená jeho konec. Přijede tam pár kreténů, nadělaj bordel, naštvou místní a nazdar. Nic proti tazateli, jen takhle skončilo už moc míst na opejkání buřtů a čundrování, tak jsem zastánce utajení. A pokud vyzradit, tak jen ověřeným známým..

Je pár oficiálních míst, hledej "veřejné ohniště"

hodnocení

0x

Mám dojem, že něco je na začátku Kníniček.

liska5
hodnocení

0x

Někde u přehrady, nebo spíš za přehradou/?/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]