Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečník ve vnitř taková řasa

Od: hanzk odpovědí: 9 změna:
Zajímá mě jestli je v pořádku nahmatat takovou kulatou (řasu) cca. 4-5 cm v konečníku.
Je to měkké, taková slabá blána.
Žádné problémy nemám.
Dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Žádné problémy nemáš ale až ta "řasa" praskne budeš mít normální hemoroid. Je to nejspíš vystouplá žíla. Viděl jsem to při kolonoskopii v přímém přenosu z vlastního pozadí :)

m123*
hodnocení

3x

Taky mne napadl hemoroid. Jen mi příjde divný, že když nemáte žádný problémy, tak si prozkoumáváte konečník.

A kde píše, že byl jeho vlastní? *smich*

Amper, prozkoumávat si konečník, no fuj. A prozkoumávat cizí? Ještě větší fuj. *ee*

@nikc: Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí. Elbert Hubbard ;)

Ampér, pan jasně psal, že myslí svůj:žadne problémy nemam. Myslí to vážně, tak proč si z toho děláte srandu?

hodnocení

1x

Tak vypadá tlusté střevo. Je nařasené, aby povrch byl co největší a ono mohlo vstřebávat to, co má. A na "řasu" nesahej, mohl by ses poranit. Léčení je velice obtížné a zdlouhavé. A do rány se ráda dává rakovina.

hodnocení

0x

Mohl by to být i polyp, bez vyšetření se dá jenom tipovat.

Polypy se odstraňují při kolonoskopii, aby se z nich časem nevytvořila rakovina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]